Eskişehir'de orada kısıtlamada bile yoğunluk sürüyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de orada kısıtlamada bile yoğunluk sürüyor!
A
a

Eskişehir'de hizmet veren balıkçı esnafının tezgahları önünde kısıtlama günlerinde bile kuyruk oluyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Eskişehir ve ülke genelinde hafta sonları devam eden sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle birçok esnaf kepenklerini açmazken, balıkçı esnafı kısıtlamada da vatandaşlardan ilgi görüyor. Uygulanan kısıtlamada balıkçılar, dükkanlarına yakın çevrede yaşanan vatandaşlardan bolca sipariş aldıklarını söylüyor. Paket servisiyle de sipariş alan balıkçıların yüzü, vatandaşların bu ilgisi ile gülüyor. Balıklarını görerek almak isteyen vatandaşlar tezgah önlerinde taze balık almak için kuyruğa girerken, balığının temizlenmesini bekleyenler ise çevredeki parklarda zaman geçiriyor. 
Balıkçılar kısıtlama süresince satışları hafta sonları artıyor olsa da, normalleşmenin başlayacağı günü iple çekiyorlar. 1 Mart'tan itibaren normalleşme sürecine girecek iller arasında Eskişehir'in de yer almasını ümit eden balıkçılar, kısıtlamalar kalkarsa, başta hamsi olmak üzere tüm balık fiyatlarında düşüş olacağını öngörüyorlar.

"Fiyatlar düşecek, tezgahlar hareketlenir"
Konuyla ilgili konuşan balıkçı esnafından Muharrem Şahin, şunları söyledi:
Bu hafta pazarımız, geçtiğimiz haftalara nazaran daha hareketli. Ancak istediğimiz seviyede değil. Denizdeki fırtınalar bitti, balıklar yavaş yavaş çıkmaya başladı. İlerleyen günlerde balık fiyatlarında düşüş bekleniyor. Bununla beraber, şısıtlamalar kalkarsa tezgahlarda daha da çok hareketlilik olacaktır.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi