Eskişehir'de operasyon! 2 gözaltı var...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de operasyon! 2 gözaltı var...
A
a

Eskişehir’de düzenlenen hırsızlık operasyonunda, ülke genelinde çok sayıda evden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 2 şüphli kadın yakalanarak gözaltına alındı. 

Sütiş Eskişehir
Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Emek Mahallesi Kestanelik Sokak’ta, durumundan şüphelendiği Rukiye U.(26) ve Gamze Y.’yi takibe aldı. Ekipler, bir eve hırsızlık amacıyla girmeye çalışan 2 şüpheliyi suçüstü yakaladı. 

Gözaltına alınan zanlılardan Rukiye U.’nun 3 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve 4 ayrı hırsızlık suçundan arandığı belirlenirken, Gamze Y.’nin ise Denizli Açık Cezaevi’nden firar ettiği, Adana ve Samsun’da işlediği 4 ayrı hırsızlık suçundan arandığı ve 9 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi. 
Farklı illerde hırsızlık yaptıkları öne sürülen zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kaan 13 Temmuz 2018 17:15

Şuraya bakın kesinleşmiş hapis cezası mevcut elini kolunu sallayarak geziyor diğer taraftan garibanın vergi borcu olduğunda ödeyemediğin de hemen cezaevi

0 2 Cevap Yaz
Eses 13 Temmuz 2018 17:06

Hırsızlık yapmışlar. Ama tesettürlerinden vazgeçmemişler. Allah belanızı versin. Dini inançları da inandırıcı olmak, şüphe çekmemek için kullanacak kadar alçaklar.

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi