Eskişehir'de onu görenler bakakaldı: Yağmuru fırsat bilip...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de onu görenler bakakaldı: Yağmuru fırsat bilip...
A
a

Eskişehir’de beklenen ve öğleden sonra aniden bastıran kısa süren şiddetli yağış ve fırtına günlük hayatı olumsuz etkilerden ilginç anlara da sebep oldu. Tanıtım günleri için stant açan satıcılar kuvvetli sağanaktan korunmaya çalışırken, bir kadının ise yağmuru fırsata çevirip küçük yolluğunu yıkaması ilginç görüntüleri ortaya çıkardı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Meteorolojinin 'Sarı Kod' ile Eskişehir için yaptığı 26 Ağustos günü ‘öğleden sonra yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış’ uyarısı gerçekleşti. Fırtına ile birlikte bir anda bastıran kısa süreli kuvvetli yağış birçok olumsuzluk yaşanmasına sebep oldu.

Stant açan satıcılara zor anlar yaşadı
Yağış, Eskişehir Bilecikliler Eğitim Kültür Sosyal Dayanışma Derneği tarafından düzenlenecek Bilecikliler Şenliği ve Tanıtım Günleri için Tarihi Odunpazarı Bölgesi’ne gelen ve stant açan satıcılara zor anlar yaşattı. Standın üzerindeki çadırın uçma tehlikesine karşın çadırın ayaklarından sıkı sıkı tutan satıcılar, bir yandan da tepelerine biriken suyu tahliye etmek için çaba gösterdi. Yağmurun yavaşlamasıyla satıcılar tezgâhlarını hızlı bir şekilde toplayarak alandan ayrıldı.

Sağanak yağışı fırsata çevirip yolluğunu yıkadı
Tüm bunlar yaşanırken Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan yaşlı kadın, kuvvetli yağıştan istifade ederek küçük yolluğunu yıkadı. Elindeki tahtayı dakikalarca çekecek gibi kullanan yaşlı kadına, bir süre sonra arkadaşı yardım etti. Bir tarafta stantları uçmasın diye uğraş veren satıcılar, diğer yanda da yağmurda halı yıkayan kadınlar ilginç görüntüler oluşturdu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ismail 26 Ağustos 2022 19:01

haber yakalamada çağ atladınız Ne diyelim

0 17 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi