Eskişehir'de onların hummalı hazırlığı sürüyor! Yarın açılacaklar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de onların hummalı hazırlığı sürüyor! Yarın açılacaklar
A
a

Eskişehir ve Türkiye genelinde alınan ortak kararla yarın kapılarını açacak olan sinemalarda hazırlıklar yoğun bir şekilde devam ediyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Alınan ortak kararla yarın kapılarını açacak olan sinemalarda hazırlıklar yoğun bir şekilde devam ediyor.
1 Temmuz itibariyle yayınlanan genelge ile ülke çapında başlatılan normalleşmeyle birlikte, Covid-19 salgını nedeniyle günün belli saatlerinde uygulanan sokağa çıkma yasağı başta olmak üzere birçok kısıtlama kalkıyor. Kalkan kısıtlanmalar kapsamında hizmet vermeye başlayacak sinema işletmelerinde hummalı bir hazırlık devam ediyor. Sektörün aldığı ortak kararla sinema salonları yarın kapılarını seyircilere açacak.
Eskişehir’de insanların uğrak noktası olan Espark AVM’nin üst katında bulunan sinema işletmesinde de hazırlıklar yapılıyor. İşletmeciler, başta temizlik olmak her türlü tedbiri alarak sinemaseverleri en iyi biçimde karşılamayı amaçlıyor.
Salonlardaki koltuklar, yiyecek-içecek bölümünün ve bilet gişelerinin temizliği yapılıyor. Temizliğin yanı sıra ışık, ses ve perdeler kontrolleri devam ediyor. Açılmayla birlikte, vizyona girecek iddialı filmlere sinemaseverlerin ilgi göstermesi bekleniyor.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi