Eskişehir'de onları son yolculuklarına binlerce kişi uğurladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de onları son yolculuklarına binlerce kişi uğurladı
A
a

Trafik kazasında hayatını kaybeden Eskişehir'in önde gelen iş insanlarından Çekiçler Mermer Yönetim Kurulu Üyesi ve ETO Meclis Divan Katibi Mustafa Çekiç ile eşi Özlem Çekiç Mahmut Sami Ramazanoğlu caminde kılınan cenaze namazı sonrası sevenleri eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'de göz yaşları sel oldu
Balıkesir yolunda geçirdikleri kaza sonucu hayatını kaybeden Çekiçler Mermer Yönetim Kurulu Üyesi ve ETO Meclis Divan Katibi Mustafa Çekiç ile eşi Özlem Çekiç için Mahmut Sami Ramazanoğlu caminde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Ak Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, CHP İl Başkanı Recep Taşel, BBP İl Başkanı Salim Acabay, EOSB Başkanı Nadir Küpeli, ETO Başkanı Metin Güler, iş adamları, oda ve STK temsilcileri ile binlerce seveni katıldı. 
Genç çiftin cenaze namazı İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından kıldırıldı. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Mustafa Çekiç ile eşi Özlem Çekiç yapılan dualar sonrası binlerce seveni eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.
Öte yandan geçirdiği rahatsızlık sonrası hayatını kaybeden ETO Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara’nın eşi  Fatma Ara da Mahmut Sami Ramazanoğlu Caminde kılınan ceaze namazı sonrası defnedildi. ESGROUP ailesi olarak hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi