Ahmet Ataç 15 02 2024

Bakan Pakdemirli Kütahya Belediyesi’Nde

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bakan Pakdemirli Kütahya Belediyesi’Nde
A
a

Bir Dizi Program İçin Kütahya’Ya Gelen Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Ve Beraberinde Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, Belediye Başkanı Alim Işık’I Makamında Ziyaret Etti.

Sütiş Eskişehir
Bir dizi program için Kütahya’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve beraberinde Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, Belediye Başkanı Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.
Bir takım gezi ve incelemeler için Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, eşi Ahu Pakdemirli ile birlikte Kütahya’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Kütahya Valisi Ali Çelik’i ziyaretin ardından, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.
Kütahya’da olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Bakan Pakdemirli, Kütahya Belediyesi şeref defterini imzaladı. Makamında eşi Fatma Işık ile birlikte Bakan Pakdemirli ve eşi Ahu Pakdemirli’yi ağırlayan Başkan Işık, Bakan Pakdemirli ve beraberindeki heyete kısa bir sunum gerçekleştirdi.
Bakan Pakdemirli’ye Kütahya’nın simgesi çini vazo hediye eden Başkan Işık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyarette, AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Vali Ali Çelik ve AK Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun da hazır bulundu.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi