Eskişehir’de onlar için büyük fırsat

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de onlar için büyük fırsat
A
a

Odunpazarı Belediyesi, sokak müzisyenlerinin sanatlarını daha rahat ve kolayca icra etmesi için yeni dönem çalışmalarına başladı. Odunpazarı Belediyesi tarafından belirlenen yerlerde sanatlarını icra etmek isteyen müzisyenler için son başvuru tarihi 19 Eylül. Seçmeler ise 20 Eylül’de yapılacak.

Sütiş Eskişehir
Gerçekleştirdiği kültür ve sanat etkinlikleri ile öne çıkan Odunpazarı Belediyesi, sokak müzisyenlerinin sanatlarını daha rahat ve kolayca icra etmesi için yeni dönem çalışmalarına başladı. Odunpazarı Belediyesi tarafından belirlenen yerlerde sanatlarını icra etmek isteyen müzisyenler, 19 Eylül 2022 tarihine kadar Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi (YKSM) ile Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi’ne başvurabilir.
 
Yapılan başvurular, 20 Eylül Salı günü eğitmenler tarafından oluşturulan komisyon tarafından seçilerek, müzisyenler geçerli izin belgeleri ile Adalar’da Adalar köprü girişi 1, Adalar köprü girişi2; Hamayolu’nda Odunpazarı Belediyesi kütüphane önü, çocuk oyun alanı, Sanat Köprüsü, Hamamyolu Tarihi Çınar önü, Hamamyolu Kültür Ve Sanat Çınarı önü; Odunpazarı Meydanı’nda ise Atlıhan/ Ataol Behramoğlu Edebiyat Müzesi ve Kitaplığı önü, Arasta Çarşısı, Hicri Sezen Parkı ve Cemalciler Sokak’ta belirlenen alanlarda sanatlarını icra edebilecekler. 
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi