Eskişehir'de onlar burnundan soluyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de onlar burnundan soluyor!
A
a

Eskişehir'de esnaf vatandaşın faydalandığı serbestlikten muaf tutulmaktan rahatsız

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de kısıtlama haricinde kalan tüm zamanlarda vatandaşa herşey serbest olmasına rağmen, aynı serbestlikten faydalanamayan esnaf adeta burnundan soluyor.

İstikbal'in haberine göre, salgın ile birlikte başlayan kısıtlamalara yaz döneminde ara verilmiş, daha sonra ise salgın yeniden kendini gösterince tedbirler geri gelmişti. Bu tedbirlerin en çok kısıtladığı kesim ise esnaf oldu. Tüm işletmeleri kullanıma kapatan tedbirlerin ardından kepenkleri indiren esnaf, olan bitene anlam veremiyor.
Neredeyse herkesin sabahtan akşama kadar sokaklarda olabildiği bu serbestliğe neden kendilerinin de dahil olmadığını sorgulayan Eskişehirli esnaf, “Salgının yükünü niye biz çekiyoruz? Toplum caddelerde, sokaklarda, pazarlarda, maketlerde, AVM’lerde, mağazalarda bu kadar yoğun bir şekilde iç içe iken sadece restoran, lokanta ve cafelerin kapalı olması anlamsız" diyor.



 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bi bitmedi 8 Ocak 2021 10:58

Bi bitmedi şu esnafin mağduriyeti be. İşini bilen yine kazanıyor, yedilerde çay ocakları karton bardakta yine satıyor. Oturacak yerde hazır, yediler parkı.. Geriye tek birsey kalıyor o da yolların sokakların ortasina kadar atamadıkları masa ve sandalyeler. Oturacak yerde olmayıversin bi zahmet

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi