Eskişehir'de önemli uyarı: Faturalarınızı kontrol edin!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de önemli uyarı: Faturalarınızı kontrol edin!
A
a

AK Parti Eskişehir Yerel Yönetimler Başkanı Pınar Turhanoğlu Gücüyener, mekanik su sayacı kullananlara "Faturalarınızı kontrol edin" uyarısında bulundu

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

AK Parti Eskişehir Yerel Yönetimler Başkanı Pınar Turhanoğlu Gücüyener, mekanik su sayacı kullananlara "Faturalarınızı kontrol edin" uyarısında bulundu.

Gücüyener, yazılı açıklamasında, Alpu ilçesinden, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresine (ESKİ) yapılan ödemelerin sisteme işlenmediği, endekslerin gerçek kullanımdan farklı tutulduğu şikayetlerinin geldiğini aktardı.

Pınar Turhanoğlu Gücüyener, şu ifadeleri kullandı:

"Ödemelerinin, parayı teslim etmiş olmasına karşın yapılmadığını öğreniyor. Sistemde nasıl bir aksaklık var ki bu olaylar meydana gelebiliyor ve uzun süre fark edilmiyor? Alpu ilçemizdeki şikayetlerin münferit olmasına inanmak istiyoruz ancak duyumlarımız bu yönde değil maalesef. ESKİ yöneticilerine, hem yaşanan bu sıkıntıları gidermek hem de vatandaşlarımızın vergileriyle kurulmuş bir kurumun daha doğru yönetilmesi için bir tavsiyemiz olacak. Eskişehir merkezinde 'kartlı sayaç' sistemi sayesinde ESKİ personellerinin bazılarının vatandaşımızı suistimal etmesinin önüne geçildi. Şimdi, eğer ilçe merkezlerinde 'kartlı sayaç' sistemine geçilirse Eskişehirli hemşehrilerimizi ESKİ'nin zaman zaman karşılaştığımız bu türden personeli ile daha az karşılaşmış olacağız. Bu tür konularla kaç Eskişehirli mağdur oldu ve sorunları nasıl çözülür, önce bu konudaki çalışmanızı öğrenelim sonra da Eskişehir'deki bütün ilçe merkezlerini bir an önce 'kartlı sayaç' sistemiyle tanıştıralım."

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kafamı 1 Temmuz 2021 22:52

Akp li arkadaş su sayaci yerine zamladıkları elektrik ve doğalgaz sayaçlarından bahsetseydi iyiydi.

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi