Eskişehir'de önemli uyarı: Bugünden itibaren...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de önemli uyarı: Bugünden itibaren...
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hes Kodu Eskart eşleştirmesi yaptırmak isteyen vatandaşların bugün itibariyle Muhtarlıklar Şube Müdürlüğünde Hes Kodu Eskart eşleştirme işlemi yapabileceklerini duyurdu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi:
Eskişehir’de toplu taşımada HES kodu zorunluluğu devam ederken normalleşme adımları kapsamında 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamalarının kaldırılmasıyla birlikte vatandaşlar vizeleme işlemi için Bilem’e akın etti. Bunun üzerine Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hes kodu eşleştirmeleri ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı. Yapılan duyuruda “Köprübaşı BİLEM’de vizeleme işlemi gerçekleştirildiğinden, Hes Kodu Eskart eşleştirmesi yaptırmak isteyen vatandaşlarımız için 5 Mart itibariyle ana hizmet binamız arka bölümünde bulunan Muhtarlıklar Şube Müdürlüğümüzde Hes Kodu Eskart eşleştirme işlemi yapılabilecektir. BİLEM’de yoğunluk yaşanmaması için Hes Kodu işlemlerinizi Muhtarlıklar Şube Müdürlüğümüzde gerçekleştirmeniz önemle rica olunur.” ifadelerine yer verildi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es esli 5 Mart 2021 23:47

Herşeyi çok güzel yapıyorlar belediyelerimiz

0 0 Cevap Yaz
EsoEs 5 Mart 2021 15:59

Bu ne böyle hicmi kuyruk bitmez burda 850bin nüfuslu ilde birtanemi eskart işlem merkezi olur nasıl bir hizmet anlayışı ülkedeki en pahalı ulaşım bizde...65 yaş üstü vatandaşın kartını otamatik iptal ettiniz şimdi açtırmak için kuyrugua giriyolar hizmet değil eziyet...

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi