Eskişehir'de önemli ulaşım duyurusu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de önemli ulaşım duyurusu
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı için toplu taşımada düzenlemelerde bulundu

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, bu hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı için toplu taşımada düzenlemelerde bulundu. Yapılan açıklama şu şekilde:

18-19 Haziran 2022 tarihlerinde Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek olan öğrencilerimiz için şehir içi tüm otobüs hatlarımız sabah 06.00 – akşam 18.30 saatleri arasında, tramvaylarımız ise tam gün hafta içi çalışma programlarına göre seferlerini gerçekleştirecektir.

İlçe toplu taşıma hatlarımızı kullanacak olan öğrencilerimiz mağduriyet yaşamaması adına otobüslerimiz Alpu - Bozan - Beylikova - Çifteler - Han - Mahmudiye - Mihalgazi - Sarıcakaya - Seyitgazi merkezlerinden saat 07.30’da; Günyüzü - Kayakent - Mihalıççık - Sivrihisar - Kaymaz - Yunusemre - Kırka merkezlerinden ise saat 07.00’de hareket edecektir. Tüm ilçe hatlarının dönüş seferleri normal saatlerinde gerçekleştirilecektir.

Ayrıca sınav salonlarına giriş kuralları gereği öğrencilerimizin yanlarında ESKART bulunduramayacak olması sebebiyle giriş belgesini gösteren öğrencilerimiz ile görevli belgesini gösteren personel için tramvaylarımız ve otobüslerimiz ücretsiz olarak hizmet verecektir.



 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Okur yazar 17 Haziran 2022 21:43

Belediye trafiği çıkmaza soktu hergün Bi çile bunca insan nasıl yetişecek sınavlara.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi