Eskişehir'de önemli ulaşım duyurusu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de önemli ulaşım duyurusu
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 normalleşme planları kapsamında şehir içi ulaşımında otobüs hatları sefer sıklıklarını ve çalışma saatlerini yenileme kararı almasının ardından, ikinci bir duyuru ile yenileme kararını ertelediğini açıkladı!

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehir haberleri

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yayınladığı ikinci bir mesajla Eskişehir şehir içi ulaşımında otobüs hatları sefer sıklıkları ve çalışma saatleri yenileme kararının ertelendiğini duyurdu!
Pandemi normalleşme süreci içerisinde, pandemi öncesi çalışma saatlerine dönecek olan toplu taşıma hatlarında otobüsler, 6 Temmuz 2020 tarihinden itibaren yeniden düzenlenen sefer saatleri ile çalışmaya başlayacak. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkilileri, yeni sefer saatleri hakkında bilgi almak isteyen vatandaşların otobüs saatlerine ve hat bilgilerine 05 Temmuz 2020 Pazar günü saat 20:00’den itibaren Büyükşehir Belediyesi internet sitesinden ve 0222 217 44 13 nolu telefon numarasından öğrenebileceklerini belirttiler.

Vatandaşların Covid-19 tedbirlerine uyarak yolculuk yapması konusunda uyarılarını tekrarlayan Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkilileri, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği otobüslerde ayakta yolculuk yapılamayacağını da hatırlattılar. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
vahvah 4 Temmuz 2020 19:14

millet korka korka binmek zorunda kalıyor sa ve de belediye tatmin olmuyorsa gereği yapılır ki yapılmalıdır o at gözlüklü zihniyet kendisine layık görüyorsa vah ki vah vah

0 2 Cevap Yaz
İlknur 4 Temmuz 2020 18:16

Korona var diye belediyenin aldığı önlem bu mudur. Tranvay otobüs sayısını azakt, insanlar iyice dipdibe binsin, soneada lütfen sosyal mesafeye dikkat, şaka gibisi iz. Otobüs ve tranvay çoğaltacaksınız ki insamlar sım sık, azar axar taşınsın, her şeyi yanlış yapıyorsunuz, aslında halkı korumaya yönelik değil, tam terzi umursamazca bir karar. Belefiyelerin ili e geldiğini düşünüyorum. Ya, ık biz halka gerçekten yazık, hiçbie şey bizim için doğru bir şekilde düzenlenmiyor.

0 2 Cevap Yaz
Bence 4 Temmuz 2020 13:04

Sil baştan düzenlensin sefer saatleri ben esentepe veya yeşiltepe otobüslerini, yani 2 veya 8 numarayı 1 saat kadar beklemek zorundamıyım ? Hep 1 saate yakın beklerim bu otobüsleri, belkide 1 saatten fazla... Ama tramvay durağının ordaki duraklarda en çok ve sık seferleri olan araçların hatları hep aynı; 1, 22, 6, 44, 43, 48, 32, 63, 5, 19, 23 ve 103 numara. Mesela neden 1 saat içinde 3 tane 32 hatlı araç geçerken, 3 tane 6 hatlı araç geçerken benim beklediğim araçlar saat başı ? Bahsettiğim 1 saatte 3 kere geçen araçlardan 32 hattı ne hikmetse sadece akşam dolu ama maaşallah her saat 3 tane sefer yapıyor. Keza 63 hattıda öyle işliyor sadece akşamları dolu. Doğru düzgün düzenleme şart.

2 11 Cevap Yaz
Abuzer

Bende 44 u kullanıyorum aynı sorunvar

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi