Eskişehir'de önemli ihale: Odunpazarı duyurdu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de önemli ihale: Odunpazarı duyurdu!
A
a

Odunpazarı Belediyesi resmi internet sitesinden yaptığı ihale duyurusuyla Karapınar, Erenköy, Karapazar ve Türkmentokat'taki bazı taşınmazların satılacağını açıkladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Odunpazarı Belediyesi, Mülkiyeti Odunpazarı Belediyesi adına kayıtlı olan bazı taşınmazların 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile satışı yapılacağını duyurdu. İhale ilanına göre, Karapazar'daki arsanın kıymet bedeli  14 bin 500 lira, Türkmentokat'taki arsanın kıymet takdir bedeli 1 milyon 179 bin 333 lira, Erenköy'deki bir arsanın kıymet takdir bedeli 373 bin 890 lira, diğer arsanın bedeli ise 340 bin 230 lira olarak belirtildi. Söz konusu ihaleler 19 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleşecek.



İhaleye Katılacaklardan İstenilecek Belgeler:
a) Gerçek Kişilerden
1-İkametgâh belgesi, (e-devletten alınacaktır)
2-Nüfus Cüzdan Sureti, (e-devletten alınacaktır)
3-Noter Tasdikli imza beyannamesi,
4-Geçici teminat mektubu veya makbuzu ,
5-Temsil durumunda noter tasdikli vekâletname ve vekalet edene ait imza beyannamesi,
6-İhale dokümanının satın alındığına dair belge,
7-Gerçek Kişinin Odunpazarı Belediyesine borcu olmadığına dair, ihale günü tarihli alınan Odunpazarı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınmış borcu yoktur yazısı.
b) Tüzel Kişilerden
1-Tebligat için adres beyanı,
2-Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu meslek grubu oda kaydı,
3-Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge. İmza yetkilisini ve son ortaklık durumunu gösteren Ticaret Sicil Gazeteleri,
4-Noter Tasdikli imza beyannamesi, (Dernekler için karar defterinin ilgili sayfasının onaylı sureti ve yetkilinin Noter Tasdikli İmza Beyannamesi)
5-Geçici teminat mektubu veya makbuzu,
6-Temsil durumunda Noter tasdikli vekâletname ve vekâlet edene ait imza beyannamesi,
7-İhale dokümanının satın alındığına dair belge,
8-Tüzel kişiliğin Odunpazarı Belediyesine borcu olmadığına dair Odunpazarı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden ihale günü tarihli alınan borcu yoktur yazısı.
c) Ortak Girişim Halinde: Ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin a ve b maddelerindeki esaslara göre temin edecekleri belgeler istenecektir.
Kaynak : anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi