Eskişehir'de önemli duyuru: Kayıtlar başlıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de önemli duyuru: Kayıtlar başlıyor
A
a

Yüzme sporunun lokomotifi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kentpark Kapalı Yüzme Havuzunda tadilat çalışmaları tamamlanarak hazır hale getirildi. Yüzme bilmeyen, 6-17 yaş çocuklar için online kayıtlar 9 Ocak Pazartesi günü saat 09.00’da başlıyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
2012 yılında hizmete açılan ve açıldığı günden bu yana on binlerce sporcuya ve Eskişehirliye hizmet veren Kentpark Kapalı Yüzme Havuzunda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan son yılların en büyük tadilat çalışması tamamlandı.
Yeni yılla birlikte yenilenmiş haliyle kapılarını açmaya hazırlanan havuzda yüzme bilmeyen, 6-17 yaş çocuklar için kayıtlar 9 Ocak Pazartesi günü saat 09.00’da başlıyor. www.eskisehir.bel.tr/sporkayit adresi üzerinden online olarak ön kayıtlar alınacak. Kontenjanla sınırlı kayıtlar hakkında bilgi almak isteyenler 0222 237 27 12 numaralı hattan yetkililere ulaşabilecekler.
Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi yetkilileri, Eskişehirlilere daha yüksek kalitede hizmet verebilmek için son yılların en kapsamlı çalışmasının tamamlandığını belirterek yeni dönemde Kentpark Kapalı Yüzme Havuzunun yüzme sporuna, Eskişehirlilere yakışır şekilde hizmet vermeye devam edeceğini belirttiler.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi