Eskişehir'de önemli bayram duyurusu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de önemli bayram duyurusu
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda Eskişehir’e ziyarete gelecek misafirler ve bayram tatilini kentteki turistik merkezleri gezerek geçirecek vatandaşlar için bayram mesaisi yapacak.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı’nı Eskişehir’de geçirecek vatandaşların bayramlarını dolu dolu yaşamaları amacıyla ilgi gören parklar ve müzeler için bayram düzenlemesi yaptı.
Buna göre arife ve bayramın birinci günü müzeler başta olmak üzere tüm tesislerin kapalı olacağını belirten yetkililer, bayramın ikinci gününden itibaren tesislerin hizmette olacağını belirttiler.
Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı içerinde bulunan Masal Şatosu, Bilim Deney Merkezi, Sabancı Uzay Evi, Hayvanat Bahçesi ve Eti Sualtı Dünyası arife günü ve bayramın birinci günü hariç ikinci ve üçüncü günü açık olacak. Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı içerisindeki Gezi Treni de arife ve bayramın birinci günü kapalı olacak.
Eskişehir turizmine büyük katkı sağlayan Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi, Kurtuluş Müzesi, Kent Belleği Müzesi, Canlı Tarih Sahnesi ve Cam Sanatları Müzesi de bayramın ikinci ve üçüncü gününde vatandaşlara hizmet verecek. 
Esbotlar ve gondollar arife ve bayramın birinci günü hizmet vermeyecek. Hizmet bayramın ikinci günü ile birlikte devam edecek.
Zabıta ekiplerinin 24 saat boyunca vatandaşlardan gelen şikâyetleri değerlendireceğini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşların 153’ü arayarak şikâyetlerini zabıtaya iletebileceklerini belirttiler. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet Turan Yıldız 29 Nisan 2022 16:58

Ne büyük hizmet yapıyorsunuz (!)

1 0 Cevap Yaz
Melih 29 Nisan 2022 01:34

Peki bu belediye çalışanları bayram tatili yapamayacaklar mı ? Yazık

1 0 Cevap Yaz
Okur 28 Nisan 2022 03:07

Zaten göreviniz. Yapmak zorundasınız.

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi