Eskişehir'de öğrenciye şiddet skandalı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de öğrenciye şiddet skandalı!
A
a

Eskişehir'de, Meserret İnel İlkokulu'nda eğitim gören kaynaştırma öğrencisine, müdür yardımcısı tarafından şiddet uygulandığı iddiası tepki topladı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de müdür yardımcısının, kaynaştırma öğrencisine şiddet uyguladığı iddiası büyük tepki çekti. İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, Meserret İlkokulu’nda gören yapan müdür yardımcısı tarafından bir öğrenciye sürekli olarak şiddet eyleminde bulunulduğu ve müdür yardımcısı hakkında şikayetçi olunduğu iddia edildi.
Uzun süredir şiddete maruz kaldığı ileri sürülen özel çocuğun son maruz kaldığı şiddetle vücudunda morluklar oluştuğu belirtildi. Hastaneden darp raporu alan aile Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü’ne başvurarak müdür yardımcısı hakkında suç duyurusunda bulundu.
Müdür yardımcısının 4. sınıfa giden öğrencinin koridorda boğazını sıktığını ve tokat attığını iddia eden anne ve baba, emniyete giderek Çocuk Şube Müdürlüğüne şikâyet etti.
19 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşen olay iddialara göre şöyle yaşandı.

“BOĞAZINI SIKTI, 3 KEZ TOKAT ATTI”
Olay günü saat 10.30 sıralarında müdür yardımcısının kendisini aradığını ileri süren baba, emniyete verdiği ifadesinde şunları söyledi:
“Beni aradı, oğlumun ufak bir problem yarattığını söyleyip, okula gelmemi istedi. Telefonla benimle görüşürken oğlumun bağrışmalarını duydum. Oğlum sınıfa gitmek istiyordu.  Müdür Yardımcısı da “hayır sınıfına gidemezsin” dedi. Ve telefonu kapattı.  Bunun üzerine okula gittim. Bir sınıf içerisinde müdür yardımcısı da bulunduğu esnada oğlum ile yaptığım görüşmede Müdür Yardımcısının koridordan boğazını sıkıp ittirerek sınıf içerisine kendisini soktuğunu, sınıfın içerisinde üç defa kendisine tokat attığını, saçını çektiğini, söyledi. Bunun üzerine müdür yardımcısına oğlumun göğsünü gösterdim. Müdür yardımcısı da bu izlerinin fermuardan olabileceğini arkadaşları ile kavga ettiklerini söyledi.”
Baba, ifadesinin ardından müdür yardımcısı hakkında suç duyurusunda bulunarak, darp raporu aldı.

"OĞLUM KAYNAŞTIRMA ÖĞRENCİSİ"
Anne de oğlunda dikkat eksikliği sorunu olduğunu öne sürerek, İstikbal Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, “Oğlumda hiperaktivite dikkat eksiliği var. Bununla ilgili bir tanısı var. Kaynaştırma öğrencisi benim oğlum.  Geçen sene kaynaştırma öğrencisi yaptık. Bununla ilgili birçok okul değiştirdik. En son adres değişikliğinden dolayı Sümer Mahallesi’ne taşındık. Çocuk daha sosyalleşsin, daha iyi bir ortamda olsun diye bu mahalleye taşındık. Okul da bize yakın olduğu için oraya verdik. Yaklaşık bir aydır da şiddet gördüğünü öğrendik. Bunun öncesini son olayla öğreniyoruz” iddialarında bulundu.
Anne ve baba İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de şikayet dilekçesi verdi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi