Eskişehir'de öğrencilere internet hediyesi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de öğrencilere internet hediyesi
A
a

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yılbaşında öğrencilere 2 GB internet paketi hediye edecek. Öğrenci belgesini ibraz eden ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine üzerinde kare kod bulunan kartlar verilecek. Kare kodları tarayan öğrencilerin hattına 2 GB internet yüklenecek. 

Sütiş Eskişehir

Başkan Kurt’tan öğrencilere internet hediyesi

Gençler bir araya gelerek fikir üretsin, kişisel gelişimlerine katkıda bulunsun diye Odunpazarı’nda gençlik merkezleri açan; gençlere barınma ve ulaşım sorunlarının çözümünde destek olan; Türkiye ve Eskişehir’de bir ilke daha imza atarak Odunpazarı Dinleme, Diyalog, Dayanışma (3D) Gençlik Festivalini düzenleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yılbaşında gençlere internet paketi hediye edecek. Emek Gençlik Merkezi ve Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi’ne başvuran ve öğrenci olduğunu ibraz edebilen her genç, internet paketinin sahibi olabilecek.

2 GB internet paketinin yer aldığı kartlar, 20 Aralık 2022 Salı gününden itibaren gençlere dağıtılacak. Gençlik merkezlerine giderek öğrenci olduğunu ibraz eden gençlere internet paketinin yer aldığı bir kart verilecek. Kart üzerindeki kare kodu telefonuna okutan gençler, açılan sayfada yer alan formu doldurduktan sonra 2 GB internet hattına yüklenecek. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Kurt, “Yaşanan derin ekonomik kriz, maalesef derin bir yoksulluk yarattı. Temel tüketim maddelerinden giydiğimiz kazaklara kadar her şeye zam üstüne zam geldi. Her şeye ulaşmak zorlaştı. Buna çağımızın en temel ihtiyaçlarından biri olan internet de dahil. Gençler, biliyorum size verilecek en güzel hediye, refah içinde, gelecek kaygısı duymadığınız bir ülke olacak. Bunu genci, yaşlısı; kadını, erkeği hep birlikte inşa edeceğiz. Bu zor günlerde dünyadan kopmamanız için ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine 2 GB internet paketi hediye ediyoruz. Yeni yılınız kutlu olsun. Güzel günlere…”

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Vatandaş 18 Aralık 2022 17:22

Oy kaygısı sen nelere kadir son geçecek bunlar da geçecek

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi