Eskişehir'de o yolda ardı ardına kazalar: Ölü ve yaralılar var!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de o yolda ardı ardına kazalar: Ölü ve yaralılar var!
A
a

Eskişehir-Kütahya karayolu Dutluca Mahallesi mevkiinde art arda meydana gelen kazalarda can pazarı yaşandı. İki ayrı kazada 2 kişi hayatını kaybederken 7 kişi yaralandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de bir otomobilin traktöre arkadan çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.
Kaza, dün öğle saatlerinde Kütahya-Eskişehir karayolu Dutluca Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Özlem B.’nin kullandığı R DE 226 plakalı yurtdışı kayıtlı otomobil, kendisiyle aynı yönde ilerleyen Mehmet K.’nin kullandığı 26 KP 126 plakalı traktöre arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Özlem B. ile araçta yolcu olarak bulunan Emine B., Defne B. (6), Ela Sevim B. (1) ve traktör sürücüsü Mehmet K. yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yaralıların Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonucunda R DE 226 plakalı otomobilde maddi hasar meydana gelirken yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Takla atan otomobilde 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
Eskişehir
’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan 4 kişiden 2’si hayatını kaybederken diğer 2’si yaralandı.
Kaza, öğle saatlerinde Eskişehir-Kütahya karayolu Dutluca Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Halil T. idaresindeki 16 BCG 69 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlanarak takla attı. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis, Bölge Trafik ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Kaza yapan otomobilin sürücüsü Halil T. ve ön koltukta yolcu olan Zuhal T. yaralanırken, arka koltukta yolcu olan Ruhan Ataman ve Fatma Türkan Ataman’ın hayatlarını kaybettiği tespit edildi.
Kazadan yaralı olarak kurtulan otomobil sürücü Halil T. ve Zuhal T., 112 Acil Sağlık ekiplerince tedavi edilmek üzere Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların hastanede tedavisi devam ederken olayla ilgili Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla inceleme başlatıldı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi