Eskişehir'de o yol Pazartesi günü trafiğe kapatılacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de o yol Pazartesi günü trafiğe kapatılacak!
A
a

Eskişehir'de tramvay çalışmaları sebebiyle trafiğe kapatılan Gazi Yakup Satar Caddesi trafiğe açılacak, ancak Hasan Polatkan'ın bir bölümü trafiğe kapatılacak

Sütiş Eskişehir
Eskişehir son dakika haberi: Eskişehir halkının en sık kullandığı yollardan biri olan Hasan Polatkan Bulvarı'nın bir bölümü tramvay çalışmaları sebebiyle 25 Kasım 2019 Pazartesi gününden itibaren araç trafiğine kapatılacak. Aynı gün, daha önceden trafiğe kapatılmış olan Gazi Yakup Satar Caddesi de araç trafiğine açılacak. 
Hasan Polatkan Bulvarı'nın trafiğe kapatılmasıyla yapılacak olan değişiklikleri Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklama ile duyurdu.
İşte Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin duyurusu...

Geçtiğimiz günlerde Yıldız Tramvay Kavşağı’nda makas bağlantıları sebebiyle kapatılan Gazi Yakup Satar Caddesi 25 Kasım 2019 Pazartesi günü itibariyle gidiş geliş olarak araç trafiğine açılacaktır. Bu bölgenin trafiğe açılmasıyla birlikte aynı gün Hasan Polatkan Bulvarı’nın bir bölümü (Opera ile Kırım Caddesi arası) araç trafiğine kapatılacak ve Opera Kavşağı’nda makas bağlantı çalışmaları başlayacaktır. Bu sebeple Yunus Emre Caddesi’nden gelerek Opera istikametine gitmek isteyen araç sürücülerimizin, Kırım Caddesi kesişiminden itibaren Kırım Caddesi-Sakarya 1 Caddesi ve Zübeyde Hanım Bulvarı güzergahını kullanmaları gerekmektedir. Muttalip geçidi üzerinden Yıldız tarafına gelen araçlar ise Hasan Polatkan Caddesi trafiğe kapalı olması nedeniyle Gazi Yakup Satar Caddesi’ni kullanabileceklerdir.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi