Eskişehir'de o telefon 15 bin kez çaldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de o telefon 15 bin kez çaldı!
A
a

Eskişehir İl Ambulans Servisi’nde görevli personeller ekim ayı içerisinde toplam 6 bin 713 vakaya bakarken, olaylara ulaşım süresi ise ortalama 5.5 dakika oldu

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir İl Ambulans Servisi’nde görevli personeller ekim ayı içerisinde toplam 6 bin 713 vakaya bakarken, olaylara ulaşım süresi ise ortalama 5.5 dakika oldu.
Eskişehir İl Ambulans Servisi, kent genelinde vatandaşların sağlığı için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede ekim ayı içerisinde ambulans servisine gelen toplam çağrı sayısı 15 bin 3 oldu. Görevli personellerin vakaya ulaşım süresi ise ortalama 5.5 dakika olarak hesaplandı. Gelen çağrılar arasında toplam vaka sayısının 6 bin 713 olduğu belirtildi. Vakalar arasında 77 inme, 30 kalp krizi ile 62 solunum ve dolaşımı duran olayın yer aldığı ifade edildi. Ekipler tarafından toplam kat edilen mesafe ise 177 bin 634 kilometre oldu. Eskişehir İl Ambulans Servisi Başhekimi Görkem Pala, vatandaşlara daha hızlı ulaşmak için çalışmaların sürdüğünü belirterek, görevli personellere emeklerinden dolayı teşekkür etti.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esk26 7 Kasım 2022 20:10

Vakla vravo sağlık ekiplerini gönülden kutlarım ayağınıza taş değmesin

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi