Eskişehir'de o seferler bugün başladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de o seferler bugün başladı!
A
a

Eskişehir'de Emek-Şehir Hastanesi tramvay hattının ardından bu hattın devamı niteliğindeki 75. Yıl-Sultandere-OGÜ hattı da bugün saat 12.00’de hizmete açıldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi:
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESTRAM'ın en uzun hattı olan 75.Yıl-Sultandere-OGÜ tramvay hattının 12 Mart Cuma günü saat 12.00'de hizmet vermeye başladığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, vatandaşlar 75. Yıl-Taner Kışlalı-Sultandere-Oto Center-Estim duraklarından, Hes Kodu işlenmiş Eskartları ile ücretsiz biniş yapabilecekler. Ayrıca 75. Yıl-OGÜ hattının sefer saatlerine bugün itibariyle www.eskisehir.bel.tr ve www.estram.com.tr üzerinden ulaşılabilecek.

Geçtiğimiz günlerde tramvay güzergahıyla ilgili bilgi veren Büyükerşen "12 Mart 2021’de 12 numaralı 75. Yıl-Sultandere-Osmangazi Üniversitesi hattımızı saat 12.00’de hizmete başlatacağız. Bu hattımız 75.Yıl Mahallesi-Sultandere Mahallesi-Şehir Hastanesi-71 Evler-Emek-Odunpazarı-Belediye ve Osmangazi Üniversitesi güzergâhında çalışacaktır. Hattın açılmasıyla kent merkezinden ESTİM ve Oto Center olarak bilinen bölgeye de ulaşım tramvayla sağlanabilecek. Vatandaşlarımız ilk 10 gün seferlerimizden ücretsiz olarak faydalanabilecekler” ifadelerini kullanmıştı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
İhsan 12 Mart 2021 14:06

R E K L A M L A R

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi