Eskişehir'de o okul karantinaya alındı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de o okul karantinaya alındı!
A
a

Eskişehir Şehit Murat Tuzsuz Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde bir öğretmende, Tayfur Bayar Anadolu Lisesinde ise bir öğrencide mutasyonlu virüs görülmesinin ardından Şehit Murat Tuzsuz Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi 10 gün karantinaya aldı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Eskişehir Şehit Murat Tuzsuz Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde bir öğretmende, Tayfur Bayar Anadolu Lisesinde ise bir öğrencide mutasyonlu virüs görüldü. Şehit Murat Tuzsuz Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinin 10 gün karantinaya alınarak yüz yüze eğitime ara verildiği öğrenildi. 
2 Mart itibariyle başlayan normalleşme süreciyle uzun süredir ara verilen yüz yüze eğitim de başladı. Eğitimin başlamasıyla da virüs yayılımı hız kazandı. Bu kapsmada Eskişehir Murat Tuzsuz Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde bir öğretmende mutasyonlu virüs olduğu ve 60 öğretmene test yapılağı bildirildi. Öte yandan Tayfur Bayar Anadolu Lisesinde bir öğrencide de mutasyonlu virüse rastlandığı ve temaslı 6 öğretmen karantinada olduğu öğrenildi Ayrıca, Necip Fazıl Yıldırım Ortaokulunda da 1 öğretmene koronavirüs teşhisi konulduğu öğrenildi. 

OKULUMUZ KARANTİNAYA ALINMIŞTIR
Eskişehir Şehit Murat Tuzsuz Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinin resmi internet sitesinde ise “Okulumuz 11/03/2021 perşembe günü itibariyle 10 gün karantinaya alınmıştır. Uzaktan eğitim aksatılmadan devam edecektir. Sınavlar ikinci bir duyuruya kadar iptal olmuştur. İşletmeye giden 12. sınıf öğrencilerimizde 10 gün süreyle staja gitmeyecektir” şeklinde açıklama yapıldı.

 
Kaynak : Esra Ünlü
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hasan 11 Mart 2021 15:32

Normalleşme için 2-3 ay daha beklenseydi keşke. O kadar bekledi millet..esnaf bastırdı.İnşallah iyi olur.

4 6 Cevap Yaz
Sağlamlar 11 Mart 2021 14:46

Başlık hatalı, şöyle yazılmalıydı; Hatalı pandemi yönetimi yüzünden okullar da tehlikede

4 6 Cevap Yaz
Xçetin 11 Mart 2021 14:29

Daha akılcı ve sağlıklı önlemler şart, yoksa bu virüsün biteceği yok

1 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi