Eskişehir'de o kadınların son kurbanı oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de o kadınların son kurbanı oldu
A
a

Eskişehir'de Porsuk çayı kenarında volta atan kadınların son kurbanı genç bir şahıs oldu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Porsuk çayı kenarında önünü kesen kadınların fal bakma bahanesiyle cebindeki tüm parasının alındığını ileri süren şahıs başına gelen olayı polis ihbar hattına bildirdi.

Sayıları her geçen gün artan falcı kadınlar can yakmaya devam ediyor. Köprübaşı başta olmak üzere sanayi çarsısı ve otogar civarına sabah saatlerinde dağılan kadınların neden olduğu dolandırıcılık olaylarına bir yenisi daha eklendi. İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, Porsuk çayı kenarında volta atan kadınların son kurbanı genç bir şahıs oldu. Önü kesen kadınların fal bakma bahanesiyle cebindeki tüm parasının alındığını ileri süren şahıs başına gelen olayı polis ihbar hattına bildirdi. Gelen şikayet üzerine olayın yaşandığı bölgeye gelen emniyet güçleri dolandırıcılık olayı ile ilgili soruşturma başlattı. Dolandırıcılık olayını gerçekleştirdikleri ileri sürülen 2 kadın parayı aldıktan sonra ortadan kayboldu.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Misafir 7 Ekim 2020 09:51

Bu kadar saçma sapan anlaşılmaz bir başlık ile duyurduğumuz haberin içeriğindeki kelime düşüklüğüne başka bir rezalet yahu ilkokulu bile okuyan birisi sizden daha anlaşılır bir haber yapar

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi