Dalgıç’ı örnek alsınlar

CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, ittifakların önemine işaret etti

29 Kasım 2022 08:26
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, ittifakların önemine işaret etti. Partisinin Danışma Kurulu Toplantısında konuşan Dalgıç, “İttifak yapmadan artık iktidar olmak mümkün değil. Partimizde bir ittifakın içinde ve bu ittifakın devamı ülkemizin geleceği için hayati öneme sahip. Ülkemizi yönetme konusunda farklı iddiaları olan altı partinin, altı liderin, altı görüşün olduğu yerde elbette görüş ayrılıkları olacak. Dışarıya ya da kendi seçmenine yönelik bazı mesajlar bizi incitebilir. Ama bu ittifakı korumanın bugünkü şartlarda hepimizin bir görevi ve sorumluluğu olduğunu düşünüyorum. İttifak ortaklarının da sorumluluk içerisinde hareket etmesini bekleme en doğal hakkımızdır” diye konuştu. 
Sayın Dalgıç’ın bu sözlerini kopyalayıp, bütün siyasetçilere dağıtmak lazım. Maalesef Dalgıç’ın bu duyarlılığını daha üst düzey sorumluluklar alan politikacılarda görmüyoruz.
Son zamanlarda AK Parti’nin oylarında hissedilir bir artış olduğunu anket şirketleri net bir şekilde ortaya koyuyor. Bunda Erdoğan’ın seçim startı vermesinin payı var elbette. Ancak Millet İttifakının içinde birtakım sıkıntılar olduğu da ortada. Bana kalırsa Ankara’da siyaset yapan hem İYİ Parti hem de CHP içindeki bazı kişilerin Atilay Dalgıç’ı örnek almaları lazım.
 

Sahtekarlığa alıştık

Türkiye’nin gündemine Tekirdağ’da çalışan sahte doktor girdi. Meseleyi kısaca özetleyelim. Ayşe Ö. adındaki bir genç kız önce ailesine “Tıp Fakültesini kazandım” diyerek yalan söylüyor. Daha sonra yalanının içine o kadar gömülüyor ki, işi sahte doktor olmaya kadar götürüyor. Basit bazı sahte evraklar hazırlayarak pratisyen hekim olarak Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde çalışıyormuş gibi gösteriyor. Hatta bir keresinde bir ameliyata bile giriyor.
Tabii yalancının mumu yatsıya kadar yanıyor ve durumdan şüphelenen doktorlar sayesinde foyası meydana çıkıyor.
Şimdi işin ilginç yanı bir kişinin sahte doktor olmasına şaşırmamamız. Böyle bir olay Avrupa’da olsa – muhtemelen – aylarca gündemden düşmez. Ancak bizde – göreceksiniz – 2 gün sonra unutulup gidecek. Yani işin özeti milletçe sahtekarlığa alışmış durumdayız. “Çalıyor ama çalışıyor” zihniyetinin sonu bu olsa gerek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Halis 30 Kasım 2022 11:09

Taraflı haber yapmayı ne zaman bırakacaksınız acaba biz kimin çalışıp çalışmadığını iyi biliyoruz..

1 0 Cevap Yaz
Hasan YÜKSEL 29 Kasım 2022 15:31

Atilay Başkan çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel özetlemişsiniz. Bu partının siz ve sizin gibi aydın düşünenlere çok çok ihtiyacı var. İnşallah bu partide çok iyi yerlere gelirsiniz.

2 4 Cevap Yaz
Salih keskin 29 Kasım 2022 14:14

Vallahi altılı masaya da "Atatürk masası" denilebilirdi ama Karamollaoğlu aykırı kaçıyor.

1 2 Cevap Yaz
Güneş 29 Kasım 2022 10:05

Yahu kızcağız Eminönü’ndeki pasajdan 20 yaşında diplomasını, Sağlık Bakanlığı kimliğini almış. Özenip o kadar masraf edip beyaz önlük, stetoskop masrafı yapmış. Uzman doktorlarla birlikte ameliyata girmiş. Ortada ölen yok, kalan yok. Doktor açığı da var. Olay çok büyütülüyor. Kimse yahu bu pasaj neresi demedi. Diplomayı, sahte kimlikleri, plaketleri kimin verdiğini, hazırladığını sorgulamadı. Uzman doktorların nasıl ketempereye düştüğünü sorgulamadı. Hangi başhekim hastanesine gelen yeni doktoru sorgulamış. Bu belli değil. Bulmuşlar zavallı bir kızı ona yükleniyorlar. Bu kadarı da olmaz ki…

2 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi