Eskişehir'de o isim de koronavirüse yakalandığını açıkladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de o isim de koronavirüse yakalandığını açıkladı
A
a

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Karagülle'nin yapılan koronavirüs (covid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Karagülle'nin yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Dr. Karagülle, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, toplumu maske, mesafe kuralına riayet etmeleri konusunda uyararak, zorunlu olmadıkça izole yaşama çağrısında bulundu.

İnsanların toplu organizasyonlardan kaçınması gerektiğini ifade eden Karagülle, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Zorunlu olmadıkça evimizden çıkmayalım. Karşılıklı çay içmeyi, neşeli yemekler yemeyi hastalığın sonunu gördüğümüzü günlere bırakalım. Sevdiklerimizi üzmek ya da üzülmek istemiyorsak kurallara maksimum uyum gösterelim. Güzel günlere kadar tüm güzellikleri kendi içimizde yaşayalım. Tüm sevdiklerimizle kucaklaşacağımız günlere kadar sevdiklerimizden uzak duralım ki sevdiklerimiz bizimle kalsın. Güzel ve güneşli günler yakın. Bu hastalığa karşı en güçlü korunma yönteminin tedbirlere uymak olduğunu unutmayalım. Kovid-19 zorunlu izolasyonu nedeniyle bir süre daha aranızda olamayacağım. Ailemin duanıza ihtiyacı olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Saygılarımla."

Eskişehir sağlık camiasında koronavirüs endişe yaratıyor
Dr. Mustafa Karagülle'nin yanı sıra, Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Uğur Bilge ve Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Yaşar Bildirici de koronavirüse yakalanmıştı. Bilge'nin tedavisi Eskişehir Şehir Hastanesi'nde sürerken, Bildirici evinde karantina altında bulunuyor.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi