Eskişehir'de o ilçeye doğalgaz müjdesi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de o ilçeye doğalgaz müjdesi
A
a

Eskişehir Mihalıççık’ta uzun süredir beklenen doğalgaz, nihayet geldi. İlçede düzenlenen törenle ilk doğalgaz aboneliği gerçekleşti. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay, “Nihayet oldu, tüm Malıçlı hemşerilerime hayırlı olsun” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehir'in Mihalıççık ilçesi, pazartesi günü düzenlenen törenle doğalgaza kavuştu. İlk gazın verilmesiyle ilk doğalgaz aboneliği de gerçekleşti. AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, 2017 Ocak ayında yapılan başvurudan beri dikkat ve titizlikle süreci takip ettiklerinin altını çizerken, "Mihalıççık’ın ilk doğalgaz başvurusunu 06.01.2017’de ESGAZ’a yaptığımızda 2020 yatırım programında değerlendirilmeyeceği bilgisi bizlere iletilmişti. Daha sonra Enerji Bakanlığımız nezdinde gerekli girişimlerde bulunduk. Konuyu Mart 2018’de Sayın Cumhurbaşkanımıza bir dosya olarak ilettim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Eylül 2019 tarihinde Eskişehir ziyareti sırasında Mihallıççık’a doğalgaz müjdesini vermesi bizleri çok sevindirdi. Ve bugün nihayetinde ilçemize ilk doğalgaz veriliyor. Ben değerli hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

TAKİP ETTİĞİMİZ ÇOK PROJE VAR

Köy köy Eskişehir ve EİYAP programı kapsamında takip ettiği birçok projenin olduğunun altını çizen Günay, "Ben sık sık ilçelerimize köylerimize ziyaretler düzenliyorum. Bu ziyaretlerimizde hemşerilerimizin ihtiyaçlarını, isteklerini yerinde görüyor, değerlendiriyoruz. Bu istek ve önerileri, bu ihtiyaçları ilgili bakanlarımıza ve kurumlarımıza iletiyor, daha sonra bunların takibini gerçekleştiriyoruz. Bunların sürdürülebilir olması ve yazılı takibi, koordinasyonu, yerel makamlar ile iletişim, tabi bunlar çok önemli konular ve arkasında bir ekip çalışması yatıyor. Halka hizmet Hakka hizmettir ilkesiyle var gücümüzle bunlara devam ediyoruz. Her ilçemiz için güzel haberler vermeye devam edeceğiz inşallah. Bugün güzel bir mutluluk yaşıyoruz. 2015 yılından beri her Malıçlı doğalgaz beklediğini ifade ediyordu. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Enerji Bakanlığımıza, EPDK ve ESGAZ’a teşekkür ediyoruz. Evet, nihayet oldu, tüm Malıçlı hemşerilerime hayırlı olsun’’ diye konuştu.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi