Eskişehir'de o binalar yıkılıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de o binalar yıkılıyor
A
a

Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan riskli yapıların yıkımlarına devam ediyor

Sütiş Eskişehir
Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan riskli yapıların yıkımlarına devam ediyor. 
Vatandaşları rahatsız eden ve suç işleyenlerin saklanmasına imkân veren metruk ve riskli yapılarda rehabilite ve yıkım işlemi başlatan Odunpazarı Belediyesi, vatandaşların huzuru ve güvenliği için çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında, Odunpazarı Deliklitaş Mahallesi Aybey Sokak No: 14’de bulunan riski bina, riskli yapı yönetmeliğine göre yıkıldı. 
Ekipler, kendilerine iletilen talepleri de dikkate alarak Odunpazarı Bölgesi’nde vatandaşların huzuru ve güvenliği için yıkım ve rehabilite çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bu türde bina çok 20 Nisan 2019 02:19

Bu gibi bir sürü bina görebiliriz etrafımızda. Ve hala daha bekleniyor yıkım için. İlla ki kötü bir olay olması mı gerekir yıkım için. 60 gün süre veriliyor tahliye için. Sonrasında da emniyet şeridi çekilir ve bina mühürlenir. Ama insanlar önündeki kaldırımdan yürümeye devam ederler. Ve yetkili makamlar beklerler. Ne bekliyorlar acaba. Kaldı ki zaten bu binaların Riskli Yapı sınıfında olduğu zaten tescillenmişken!!! İnsan hayatından daha önemli ne var acaba???

0 1 Cevap Yaz
Esnaf 12 Nisan 2019 00:07

Eski vergi dairesinin biri yıkıldı,diğeri hala bekliyor.Eskişehirin göbeğinde üstelik belediyenin tam arkasında!Ayyaşların ve berduşların mekanı daha ne zaman yıkılacak?İlla birinin üstüne göçmesinini bekliyorlar?

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi