Eskişehir'de normalleşmenin ilk ışıkları

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de normalleşmenin ilk ışıkları
A
a

Eskişehir CHP milletvekili Jale Nur Süllü, paylaştığı video ile kentimizde "normalleşmenin ilk ışıkları" mesajı verdi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Eskişehir CHP milletvekili Jale Nur Süllü dün akşam sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile Eskişehir'de "normalleşmenin ilk ışıkları" mesajı verdi.

Koronavirüs salgını sebebiyle eski canlılığından eser kalmayan ve sessizliğe bürünen Eskişehir'de, normal yaşamın vazgeçilmezlerinden olan sokak müzisyenlerinin söylediği bir parçayı paylaşan Süllü, kentimizin eski canlılığına kavuşmasını özlemle beklediğini söyledi.



Süllü, sokak müzisyenlerinin söylediği şarkıyı, "İki aydır alışmadığı şekilde sessizliğe bürünen kültür ve sanat şehri Eskişehirimiz'de normal yaşamın vazgeçilmezleri sokak müzisyenlerinin namelerinin yeniden yankılanmaya başlaması içimizde yeni umutların doğmasına yol açtı. Yine sokakların eski canlılığına kavuşacağı, Porsuk kıyısının gençlerin cıvıltısı ile şenleneceği, cafelerin açılacağı; şehrimizi ziyarete gelen turistlerin caddelerde boy göstereceği günleri özlemle bekliyoruz. Tabi en büyük isteğimiz de salgın sürecinde esnafımızın, sanatçılarımızın ekonomik sıkıntılarını geride bırakacağı günler...." ifadeleri ile paylaştı.
Kaynak : anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi