Eskişehir'de Muharrem İnce'den sert çıkış: Kimin haddine!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Muharrem İnce'den sert çıkış: Kimin haddine!
A
a

Eskişehir'i ziyaret eden Muharrem İnce: Mustafa Kemal Atatürk'e Mustafa Kemal demek kimin haddine

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'i ziyaret eden CHP eski Milletvekili Muharrem İnce esnaf ve vatandaşlarla buluştu. 

Sivas'tan başlattığı "Bin Günde Memleket Hareketi" programı kapsamında kente gelen İnce, Porsuk Çayı kenarındaki esnaflarla sohbet etti. 

İnce, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, "Memleket Hareketi" olarak başladığı yolculuğa Eskişehir'den sonra Karadeniz turu ile devam edeceğini söyledi. 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili açıklamalarını da değerlendiren İnce, şöyle konuştu: 

"Benim adım Muharrem İnce. Benden küçük biri bana 'Muharrem' diyebilir mi, diyemez. Çünkü babası yaşındayım. Muharrem benim ön adım. Bir soyadım var. Benden bahsederken Muharrem İnce diyebilirsin, Muharrem Amca diyebilirsin, Muharrem Bey diyebilirsin. Mustafa Kemal, ön addır. Atatürk soyadıdır. Kimin haddine Mustafa Kemal demek. Soyadını söylemeye mecbursun. Muharrem İnce'ye bile Muharrem diyemezken, Mustafa Kemal Atatürk'e Mustafa Kemal demek kimin haddine. Bu ülkenin kurucusunun adı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Kimse bu lafları etmemelidir, edemez. Ederse, cahillikten öte bir şey olur."

İnce, daha sonra kendisine ilgi gösteren vatandaşlarla sosyal mesafe kurallarına uyarak fotoğraf çektirdikten sonra, kentin işlek caddelerinde bulunan vatandaş ve esnaflarla bir araya geldi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
sefa 18 Eylül 2020 10:01

o değilde senelerdir gazetenizi okur ve yorum yazarım. Dün yazdığım yorumu yayınlamayacak kadar sizleri korkutan nedir? nerede kaldı tarafsız gazetecilik anlayışınız ?

0 6 Cevap Yaz
Goll 18 Eylül 2020 09:57

iflas etmiş tütcar veresiye defterlerini karıştırırmış sizinki de o hesap her şey bitmiş ipe un serilmiş fakirin ekmeği bir umut ya tutarsa,,,,. Memleket hareketi porsuk kıyısında üç beş kişi ile konuşmak mış

0 2 Cevap Yaz
EMIRDAGLI 17 Eylül 2020 23:56

SECIM GECESI SIVISAN MUHARREM HOCADAN NAMELER DINLEDINIZ..KILICTAR OGLUDA USANDI..HERSEYE ADAYSIN BASKA KIMSE YOK GIBI..C.BAKANLIGI ADAYLIK HAKKINI KAYBETTIN..M.V EMEKLISISIN. AYLIK TIKIR SEN GIT BASKASI GELSIN...SECIM GECESI OYLARINA SAHIP CIKAYDIN ICIP SIZDIN..GULE.GULE DOLAS BAKALIM..SONRA SENI YALOVAYA BLD BASK YAPARIZ..

0 3 Cevap Yaz
bilek26 17 Eylül 2020 20:35

Sayın Muharrem İnce parti kur adını da ben söyliyeyim --BİR GERÇEK PARTİ --- ne şucu ne bucu bu milletin gerçek partisini KUR. MİLLETİN ADAMI OL VE OY İSTE. insanlarda oy verecek adam mı var deyip kerhen oy atmasın artık.

1 2 Cevap Yaz
ess 17 Eylül 2020 17:17

tamam dayı, şunu kabul ediyoruz: Kılıçdaroğlu partiden istifa etsin, ikiniz de ayrı birer parti kurun, sen atıyorum yüzde 4 alıyorsan, Kılıçdaroğlu yüzde 1 alır. yani sen ondan daha fazla oy toplarsın. ama orası CHP. oy veren partiye veriyor. Sen şu anda partiye zarar veriyorsun. İkinci husus ise, Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili. Soyadı kanunundan önce, ya da bir tarihi mesele soyadı kanunundan önce gerçekleşmişse, şahıs iki isimliyse, genelde öyle kullanılır. yanlış mı doğru mu ayrı bir mesele ama saygısızlıkla suçlamak yanlış. Tabikide bunu suistimal edenler de oluyor. Ancak cımbızla alınan ifadelerde hemen zıplamamak lazım. Muhafazakar kesimin sıklıkla kullandığı takvametre gibi, sende de altıokmetre mi var dayı? Biraz da kendine bak. seçimi kaybettin mi kaybettin. hadi soğan moğan ek kendine bir meşgale bul. Kılıçdaroğlu'nu biz eleştirebiliriz ama senin o hakkın kayboldu. Madem eleştiriyordun, daha önceden de eleştireydin.

4 13 Cevap Yaz
Cavit 17 Eylül 2020 15:35

sayın Muharrem İNCE bey güzel konuşmuş. Bir mualif olarak kutluyorum. Muharrem İnce'nin geleceği parlak.

10 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi