Eskişehir'de müdireye dayak iddiası!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de müdireye dayak iddiası!
A
a

Eskişehir'de özel bir eğitim kurumunun müdiresi genç kadın apartman yöneticisi ve ailesi tarafından darp edildiği iddiasıyla polise başvurdu

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Batıkent Mahallesi'nde faaliyet gösteren özel kişisel gelişim ve dil kursu binası bahçesinde yaşandığı ileri sürülen olay şöyle gerçekleşti:
Özel eğitim merkezinin bulunduğu binaya zorunlu olan yangın merdivenini yaptırmak istediğini belirten genç kadın, apartman yöneticisi eşi ve kızının, kendisini darp ettiğini iddia etti. Merdiven yüzünden çıkan tartışma sonucu bu hale getirildiğini belirten genç kadın “Eğitim merkezinin bu binada olmasını yönetici istemiyor. Daha önce de kendileriyle aramızda tartışma yaşandı” dedi. Genç kadın şikayetçi oldu.

Karşı taraf da şikayetçi
Olayın diğer tarafı olan apartman yöneticisi ise, Sakarya Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, Selin Göz'le daha önce de sık sık tartıştıklarını dile getirdi. Apartman yöneticisi, “Site yönetiminin haberi olmadan tadilat yaptılar. Yapmamaları konusunda uyarmıştık. Olay günü yine tartıştık. Onlar da bize saldırdı. Biz de şikayetçi olduk” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi