Eskişehir'de motosiklet tutkunları sezonu açtı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de motosiklet tutkunları sezonu açtı
A
a

Eskişehirli motosikletseverler, yaz tur sezonunu açtı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Motor Tutkunları Kulubü ve Eskişehir SkyRider Motosiklet Kulübü tarafından yaz sezonu açılışı olarak her yıl geleneksel olarak düzenlenen etkinlik, yüzlerce motosiklet tutkununu bir araya getirdi.

Motosiklet tutkunları düzenlenen turla Eskişehir'den Kütahya'nın termal sularıyla ünlü Yoncalı Mahallesi'ne konvoy halinde gitti.

Grup adına açıklamada bulunan Sefa Yaşar, sezon açılış buluşmasına geniş katılımlarından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Gündemin bu kadar yoğun olduğu günlerde şehirden uzak bir ortamda doğayla iç içe olduğumuz bir etkinlik gerçekleştirdik. Bizi yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz." dedi. 
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
hüseyin ŞEHİRLİ 4 Temmuz 2018 18:21

Hayırlı olsun inşallah Eskişehir Motor Tutkunları Kulubü ve Eskişehir SkyRider Motosiklet Kulübü'nün ne kadar yardımsever insanlardan oluştuğunu Eskişehir Çocuk Esirgeme Kurumunda yaşamlarını devam ettirmeye çalışan çocuklarımızı eğlendirirken ve hediyeler alarak sevindirirken görünce bu Eskişehir'imizin iki kulübünün yaptığı etkinlikleri takdirle karşıladım. İnşallah devamı gelir.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi