Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'de mitingi andıran kalabalık!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de mitingi andıran kalabalık!
A
a

Eskişehir hafta sonu binlerce turisti ağırladı. Havanın ısınması, pandemi de ağır tedbirlerin kaldırılmasının ardından şehre gelen yerli turist sayısında büyük bir artışın yaşandığı bildirildi.

Sütiş Eskişehir
Birçok şehirden Eskişehir'e gelen turistler bölge esnafının da yüzünü güldürdü. Odunpazarı bölgesinde bulunan müzeler başta olmak üzere tarihi yerler, gün boyu gelen turistlerle dolup taştı. Özellikle tarihi Odunpazarı bölgesi başta olmak üzere müzeler ziyaretçilerlerin akınına uğradı. İstikbal'in haberine göre şehre gelen turist sayısındaki artışın sevindirici olduğunu belirten Büyükşehir Belediye yetkilileri "Sazova, Kentpark ve Odunpazarı Tarihi Bölge olmak üzere kentimizin dört bir yanında geçtiğimiz yıllarda yüz binlerce yurttaşımızı ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Sazova içerisinde bulunan Masal Şatosu, Hayvanat Bahçesi, Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi ile Korsan Gemisi yine binlerce yerli ve yabancı turisti ağırladı. Müzeler Kompleksi içerisinde yer alan Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzemiz, Kurtuluş Müzemiz, Cam Sanatları Müzemiz, Canlı Tarih Sahnemiz, Kent Belleği Müzemizde ziyaretçilerimizi konuk ettik" şeklinde konuştular.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yunus 17 Mayıs 2022 18:57

Miting millî mücadele döneminin temelinde vardır. Milliyetçilikten bahsediyorsun kardeş!

2 2 Cevap Yaz
Okur 17 Mayıs 2022 16:28

Miting örneği de ne saçmalık aklınız fikriniz eylem isyan dik başlılık azcık milli olun yerli olun bu ülkeyi sevin yahu.

11 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi