ESkişehir'de mide bulandıran görüntü!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ESkişehir'de mide bulandıran görüntü!
A
a

Eskişehir’de, açıkta uygunsuz bir şekilde satışı yapılan toplam 59 ekmeğe zabıta ekipleri el koyup imha etti

Sütiş Eskişehir
Olay Eskişehir’in Seyitgazi ilçesine bağlı Kırka Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre B.Ö. isimli bir şahıs, Afyonkarahisar’da ürettiği ekmekleri Seyitgazi bölgesinde satmak için geçtiğimiz günlerde ilçenin Kırka Mahallesi’ne geldi. Çevreden bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine Seyitgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri geldi. B.Ö.’nün otomobilinin bagaj ve arka koltukların olduğu bölgelere ekmekleri istifleyerek satış yaptığını gören zabıta ekipleri 59 ekmeğe el koydu ve imha etti. Uygunsuz ekmek satışı yaptığı için B.Ö.’ye Kabahatler Kanunu’na göre cezai işlem uygulandı. Ardından zabıta ekipleri tarafından bütün ekmekler imha edildi. 
Konuyla ilgili bilgi veren Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu, vatandaşların ürünlerin sağlık ortamlarda taşınması ve satılması konusunda daha dikkatli ve hassas olmaları gerektiğini söyledi. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet 7 Aralık 2018 18:33

Bu nasıl haber ekmekten modemi bulanir

0 1 Cevap Yaz
Şafak 16 Kasım 2018 16:18

Anlamadım , küflü ekmek mi satmış bu kişi ? Mide bulandıran bişey göremedim. Mide bulandıran şeyleri araştırmak ve müdahale etmek isteniyorsa şayet , ben söyleyeyim ; alanönü mahallesi vatan caddesindeki çöp yığınlarına baksınlar , birçok kaldırım rastgele konulan çöplerden dolayı yağ bağlamış , pislik ve kokudan geçilmiyor. Al sana mide bulandıran görüntü , garibanın ekmeğinden uzak durun

1 9 Cevap Yaz
Erkal 16 Kasım 2018 11:59

Neden mide bulandirsinki adam posetlemis ekmegi daha napsin

1 8 Cevap Yaz
flaneur 16 Kasım 2018 11:52

insanların ekmek parasıyla niye oynuyorlar ki yazık

1 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi