Eskişehir'de meydan dayağı atıp polise teslim ettiler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de meydan dayağı atıp polise teslim ettiler
A
a

Eskişehir’de yaşlı ve küçük çocukları takibe alan gasp zanlısına esnaf, önce meydan dayağı attı, ardından da polise teslim etti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

İstikbal'in haberine göre olay, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Sivrihisar Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Eskişehir pasajında meydana geldi. Pasaj etrafını mekân tutan Halit Y(25)isimli zanlının ilk kurbanı 12 yaşındaki engelli bir çocuk oldu. Yoldan geçmekte olan küçük çocuğu yanına çağıran zanlı cebinde bulunan 20 lirayı zorla alarak olay yerinden kaçtı. Pasaj girişinde ağlayan küçük çocuğu fark eden esnaf, durumu emniyet güçlerine bildirdi.

Küçük çocuğun parasının gasp edilmesinin ardından aynı gün pasajın yer aldığı Porsuk Çayı kenarında ikinci bir gasp vakası yaşandı. Aynı gün bölgeden geçmekte olan görme özürlü bir yaşlının parsını zorla almaya kalktığı iddia edilen zanlı esnaf tarafından suçüstü yakalandı. Gasp zanlısına tekme ve sopalarla giren esnaf daha sonra olay yerine gelen polis görevlilerine şahsı teslim etti. Vücuduna aldığı darbeler sonucu ağzı burnu kan içerisinde kalan Halit Y.isimli zanlı tedavi edilmek üzere Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bir süre hastanede doktor gözetiminde tutulan ve gerekli tedavisi tamamlanan zanlı, hakkında düzenlenen evraklar ile polis tarafından Cumhuriyet Savcılığına teslim edildi.
 

Kaynak : İstikbal
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 2 Ekim 2018 10:59

Bunun gibi lere af geliyor ne diyeyim herkesin yaptigi yanina kar

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi