Eskişehir'de masaj salonunda fuhuşa rekor ceza!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de masaj salonunda fuhuşa rekor ceza!
A
a

Eskişehir'de düzenlenen "Bal tuzağı" isimli operasyonla yakalanan ve aralarında masaj salonu işletmecilerinin de bulunduğu 11 sanığa rekor düzeyde ceza verildi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir’de geçtiğimiz yıl Mart ayında düzenlenen “Bal Tuzağı” isimli operasyonla yakalanan ve aralarında fuhuş yapılan masaj salonu işletmecilerinin de bulunduğu 11 kişi hakkında dava açılmıştı. Yargılanan şahıslar 42 yıl ile 12 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.
İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, 'fuhuşa teşvik, yer temini ve aracılık' suçlamalarından açılan davada tutuksuz yargılanan 11 sanık hakkında 12 ila 42 yıl arasında değişen hapis cezası verildi.
Eskişehir 5. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada bazı sanıklar ile sanık avukatları hazır bulundu. Yargılanan sanıklar, son savunmalarında haklarındaki suçlamaları reddederek beraatlarını istedi.
Mahkeme heyeti, 2 masaj salonunun sahibi olan Ç.E.’yi 42 yıl hapis cezasına çarptırdı. Karar duruşmasına katılmayan masaj salonu işletmecileri H.K.ile P.B. hakkında ise 12’şer yıl hapis cezası verildi. Sanıklar ayrıca 270 ila 885 bin lira arasında değişen adli para cezalarına da çarptırıldı.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi