Eskişehir'de mahalleli tramvay için imza topladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de mahalleli tramvay için imza topladı
A
a

Şeker Mahallesi Sıraevler sakinleri tramvay hattının mahallelerine kadar uzatılması için imza kampanyası başlattı. Mahalleli özellikle yaşlı ve çocukların güvenliğinden endişelendiklerini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Şeker Mahallesi TOKİ Sıraevler sakinleri Büyükşehir Belediyesi’nden mahallelerine tramvay istedi. Mahalleden geçen otobüslerin sayısının azlığı nedeniyle uzun süre beklemek zorunda kaldıklarını aktaran mahalleli, tramvaya binmek için ise otogar durağının uzakta kaldığını belirtti. Özellikle geceleri sokak köpekleri ve uyuşturucu madde bağımlıları nedeniyle tedirgin olduklarını söyleyen mahalleli tramvay hattı yapılması için imza kampanyası başlattı. Özel aracı olmayanların mahalleye gelmekte çok zorlandığını kaydeden TOKİ Sıraevler Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akkoç, “Mahallemizde yer alan Şehit Soner Özübek İlköğretim Okulu, Rehabilitasyon Merkezi, Tepebaşı Belediyesi Beldeevi’nde çalışmaya gelen birçok insanımız var. Beldeevine diğer mahallelerden gelen kursiyerlerimiz var. Mahallemizdeki hareketlilik çok fazla. İstediğimiz 200-300 metrelik bir hat. Hocamızdan tek isteğimiz zaten otogara kadar gelen hat uzatılarak mahallemize bir durak konulması” ifadelerini kullandı. Aynı mahallede ikamet eden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İl Şube Başkanı Sevgi Akmen, “Mahallelimizin ortak talebi bir tramvay durağının eklenmesi yönünde” diyerek belediye yetkililerinin bu talebi dikkate almasını arzu ettiklerini söyledi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
garam 11 Kasım 2018 10:59

isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü :) hadi hocam buraya da döşe tramvay hatlarını..bu şehir seni seviyor.............

0 0 Cevap Yaz
Osman Nuri Türkmen 20 Eylül 2018 16:17

İki ayaklı köpeklerden korkun kopekleri rahat bırakın

1 2 Cevap Yaz
NADİR 20 Eylül 2018 08:31

bizde 20.000 kişinin yaşadığı sivrihisara sabah akşam karşılıklı otobüs istiyok

3 1 Cevap Yaz
arda 20 Eylül 2018 08:03

sadece 200 metre mi e o kada rda yürüyüverin bir zahmet iki durak arası zaten 550-600 metre evinin önünden tramvay geçen kişi bile 200-250 metre yürüyor.

1 4 Cevap Yaz
NADİR 20 Eylül 2018 07:53

çydd il yöneticisi istediyse bu iş tamamdır.

0 0 Cevap Yaz
Zafer 19 Eylül 2018 23:30

Eskişehirdeki it sayısı çok fazla itseverlerin bu itleri toplayarak evlerinde tasma takarak bakmalari gerek. Biz çocuklarimizi yanliz birakamiyoruz.

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi