Eskişehir'de maganda dehşeti: Mekandan çıkartılınca...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de maganda dehşeti: Mekandan çıkartılınca...
A
a

Eskişehir’de alkollü bir eğlence mekanında çıkan silahlı kavgada 21 yaşındaki genç tabanca ile göğsünden vurularak öldü.

Sütiş Eskişehir
Olay, Tepebaşı İlçesi Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, alkollü eğlence mekanında oturan Onur Ö. ve arkadaşları, çevrelerine rahatsızlık verdikleri gerekçesi ile işletmeciler tarafından dışarı çıkarıldı. Daha sonra aracıyla mekanın önüne geldiği iddia edilen 28 yaşındaki Onur Ö., elindeki tabanca ile içeri girdi. Etrafa ateş eden Onur Ö.’ye engel olmaya çalışan işletme personeli 21 yaşındaki Egemen Rahmi Demircioğlu, göğsünden vuruldu. Ağır yaralanan 21 yaşındaki genç, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Eskişehir'de maganda dehşeti: Mekandan çıkartılınca... 24.12.2022
Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Demircioğlu’nun cenazesi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.  Şüpheli Onur Ö. ise çevredekilerin darp etmesi sonucu yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince götürüldüğü hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, emniyet güçlerince gözaltına alındı. 
      
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 25 Aralık 2022 18:49

Barlar sokağı tam Bi rezillik yer olldu. Kapatılmalı

0 1 Cevap Yaz
Mehmet 25 Aralık 2022 14:01

Barlar sokağında hep olaylar yaşanıyor acilen lağv edilmeli gençler heba oluyor yazık günah

0 1 Cevap Yaz
hacı osman 24 Aralık 2022 11:05

şımarıklıgın sonu böyle oluyor olan ölen gence olmuş anne babanın sucuda büyük nereden buluyor arabayı silahı parayı cok yazık

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi