Eskişehir'de lezzet şöleni

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de lezzet şöleni
A
a

Dünyanın mutfağı olan Gaziantep’in iştah kabartan ve birbirinden leziz menülerini şehrimize taşıyarak, Eskişehirlilerin damak tadına sunan Frigya Restaurant, müşterilerine lezzet şöleni yaşatıyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir’de yeni açılan mekân Frigya Restaurant, Gaziantep’ten gelen has et, baharat ve tatlı malzemeleriyle Antep mutfağının damak çatlatan lezzetlerini geniş bir yelpazeyle Eskişehirlilerin damak tadına sunmayı amaçlıyor. Frigya Kebap’ın şahane ekibinde yer alan Sait Usta, anlatarak Frigya Kebabının yapımını gerçekleştirdi. Sait Usta Frigya kebabını yaparken kendine özgü yöntemleri ve becerileri ile izlerken mest etti. Uzun yıllardır sektörde işletmecilik yapan Muharrem Murat, damak tadına önem veren ustalar ve bir ekiple çalıştığını belirterek “Üç tane kebap ustası, iki tane fırın ustamız ve iki tane de kasap olmak üzere şehrin mutfağından gelen işin ehli insanlarla bir arada çalışıyoruz. Gaziantep mutfağındaki lezzetleri sunmamız bizim için yeni bir heyecan ve yeni bir anlayış oldu. Yeni açılan bir Restaurant olmamıza rağmen gelen müşterilerimizin neredeyse hepsinden övgü dolu dönüşler aldık. Sanıyorum ki işimizi sevgiyle, özenle yapmamızdan kaynaklanıyor.  Ekibimiz işinin ehli ve yetenekli ustalarımız ve işlerini o kadar severek yapıyorlar ki, oldukça güzel bir tablo ortaya çıkıyor. Eskişehir’de farklı olmamızın sırrını da profesyonel bir ekip, özenle yapılan yemek ve hazırlanan sunumlar en önemlisi de Gaziantep mutfağımızı taşıyor olmamıza bağlıyorum. ”dedi.

GAZİANTEP’TEN GETİRİYORUZ
Bir çok kafe ve restaurantlarda gerek menü gerekse dizayn konularında danışmanlık yapan Frigya Kebap’ın işletmecisi Muharrem Murat “Öncelikle Gaziantep mutfağını ayıran özellik daha çok et ve baharata dayalı ve etinin, baharatlarının hemen hemen herkesin damak tadına hitap etmesiyle dikkat çekiyor. Bizde Frigya Restaurant olarak etimizi ve baharatımızı Gaziantep’ten getiriyoruz. Yanı sıra bildiğiniz üzere Gaziantep, tüm tatlıları ile de lezzet bombası yaratan meşhur bir şehrimiz. Bizde tatlılarımızı da oradan getirterek müşterilerimize menülerimizdeki birbirinden lezzetli ve has yemeklerimizle unutulmaz lezzetler yaşatmaya çalışıyoruz. Kesinlikle Eskişehir’den et, baharat ve tatlı almıyoruz. Hepsini Gaziantep mutfağının tariflerden hiç şaşmayarak özelliklerini aynen yansıtıyoruz. Normalde lahmacunu, pidesinde kuzu kullanırlar. Bizde yüzde yüz kuzu etinden yapıyoruz. 

NEZİH BİR MEKAN
Ayrıca Restaurant’ın dizaynı ile ilgili de oldukça olumlu dönüşler aldıklarını söylerken kişilerin aileleri ile gönülleri rahat bir şekilde tercih edilebilecek nezih bir mekân olduğunu da ifade etti. Restaurant’ın aynı zamanda şirket ve kurum yemekleri, toplantıları için rahatlıkla tercih edilebileceğini söyleyen Muharrem Murat yakın zamanda ise aileler için daha konforlu bir alan yaratmak adına çocuk alanı kurmayı planladıklarını da söyledi. Frigya Kebap damak çatlatan lezzetleri, özenle hazırlanan sunumları, nezih ortamı ile fark yaratarak insanların hoşça vakit geçirecekleri mekânlar arasında yerini aldı. Frigya Restaurant müşterilerine sunduğu birbirinden efsane ve tadı damağında bırakan menüsü ile misafirlerini karşılıyor.

Ulaşım çok kolay
Eskişehir Kent Park içerisinde yer alan Frigya Kebap, şehrin en gözde etkinlik mekanı olan Kent Palace'ın alt katında bulunuyor. Frigya Kebap'ın hemen önünde ücretsiz otopark da yer alırken, kent dışından gelen misafirler için de hem Kent Park'ı deneyimleme, hem de eşsiz Antep mutfağının tadına bakma imkanı sunuyor.

Frigya Kebap'ın adresi için tıklayın: https://goo.gl/maps/ULMD1Yk3dU3Ecw9d6
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mert 22 Ekim 2021 12:25

Kimsenin kimseye tahammülü anlayışı kalmadı

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi