Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir’de kurbanlar aşevine

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de kurbanlar aşevine
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Aşevi, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle hayırsever vatandaşların kurban bağışlarını kabul etmeye başladı

Sütiş Eskişehir

Eskişehir’de Büyükşehir Belediyesi’nin kendi imkânları ve bağışta bulunan hayırsever Eskişehirlilerin katkılarıyla önemli bir sosyal yardım merkezi haline dönüşen aşevi, yılın 12 ayı binlerce ihtiyaç sahibine ulaşıyor. 

Yaşlı ve evinden çıkamayacak durumda olan vatandaşların evlerine özel servis yapan Büyükşehir Belediyesi Aşevi, her sene olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da duyarlı ve hayırsever vatandaşlardan kurban bağışlarını bekliyor. Aşevine bağış yapmak isteyen kişi ve kuruluşlar için kurban bedeli 945 TL olup, vatandaşlar bağış ödemelerini Aşevine kredi kartı, nakit veya anlaşmalı bankalar üzerinden yapabilecek. Bağış yapmak isteyen vatandaşlar için Aşevinin Kurban Bayramı’na kadar haftanın yedi günü İstiklal Mahallesi Reşadiye Sokak’ta 08.00 ile 17.00 arasında bağışları kabul edeceğini ifade eden yetkililer, vatandaşların anlaşmalı bankaların hesap numaralarına Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından ve web sayfasından ulaşılabileceklerini belirtti.

Kaynak: Anadolu Gazetesi

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi