Eskişehir'de kritik koronavirüs kısıtlaması: 65 yaş üstü artık...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de kritik koronavirüs kısıtlaması: 65 yaş üstü artık...
A
a

Eskişehir'de Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzeri vatandaşlara bazı kısıtlamalar getirildi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir son dakika haberi: Eskişehir'de Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzeri vatandaşlara bazı kısıtlamalar getirildi.
Eskişehir İl Umumi Fıfzıssıha Kurulu tarafından alınan kararların belirtildiği açıklmada; "65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın dernek ve kooperatif gibi sivil toplum kuruluşlarının etknilik ve toplantıları, düğün, cenaze, pazar yeri, sosyal faaliyetler, alışveriş merkezi, çay bahçesi, kafe, kıraathane, piknik alanları, asker uğurlamaları gibi kalabalık alanlara girmelerinin yasaklanmasına, toplu taşıma araçlarını 7.00-9.00 ile 17.00-19.00 saatleri arasında kullanmamaları yönünde uyarı ve bilgilendirme çalışmaları yapılmasına, taziye çadırı ve taziye evi gibi alanlarda toplanma başta olmak üzere her türlü taziye ziyaretlerinin yasaklanmasına karar verildi" ifadelerine yer verildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hektor 19 Ağustos 2020 12:42

" Semiha" sen istediğin zaman, istediğin gibi cadde,sokak,toplu taşıma araçları ve diğer sosyal mekanlarda hiç bir kurala uymaksızın at koşturacaksın,yaşlılar evde oturacak öylemi !!?? Sen nasıl bir terbiye aldın ki yaşlılara " işgalci " diyebiliyorsun, sende hiç utanma duygusu yokmu !!?? Sen tramvay da, otobüste yaşlılara yer vermemek cep telefonuna yada pencereden dışarıya bakan saygısız değilmisin !! ?? Bize göre de asıl işgalci sen ve senin gibiler..kendinden utanmalısın ...

0 2 Cevap Yaz
Muhtar 19 Ağustos 2020 12:06

Siz gezip tozacaksınız, yaşlılara hastalığı bulaştıracaksınız,sonra yaşlılar hapsedilsin, taşıtlara binmesin.Sen önce yaşlılara yer verme insanlığını öğren...

0 1 Cevap Yaz
B.T. 18 Ağustos 2020 19:53

65 Yaş altı ve gençler maskesiz ve sarmaş dolaş geziyor, sıkıntısını kurallara uyan, maskeli gezen, dikkat eden 65 yaş ve üstü çekiyor, adalet mi bu? Hangi vicdanlar kabul ediyor, bir kısıtlama gelecekse kategoriye bölmeden uygulansın ve kurunun yanında yaşta yanmasın. (vurun abalıya olmasın)

0 4 Cevap Yaz
Semiha 18 Ağustos 2020 11:39

Toplu taşıma kısıtlamasına sevindim.ben ne zaman görsem yaşlılar sokakta çarşıda özellikle otobüste yer işgal ediyorlar.umarim uyarlar kurallara.

6 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi