Eskişehir'de kritik açıklama: Hangi okullarda koronavirüs görüldü?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de kritik açıklama: Hangi okullarda koronavirüs görüldü?
A
a

Eskişehir Eğitim Sen Şube Başkanı Faik Alkan, kentteki okullarda yaşanan koronavirüs vakalarını açıkladı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Eğitim sendikalarına seslenen Eğitim Sen Eskişehir Şube Başkanı Faik Alkan, “Eğitim sendikalarına açık çağrımızdır, Eskişehir'de salgına karşı ortak tutum alalım” dedi.
Eğitim Sen Eskişehir Şube Başkanı Faik Alkan, okullarda artan vaka sayıları ile ilgili açıklama yaptı. Eğitim sendikalarına seslenen Alkan, salgına karşı birliklte hareket etme çağrısında bulundu. İleride çok daha fazla vahim bir tablo ile karşılaşılabileceğini söyleyen Alkan, “Bu nedenle eğitim öğretim hizmet kolunda örgütlü sendikalar olarak ortak sorumluluk almamız gerektiğini düşünüyoruz. Eskişehir’de Seyitgazi Sağlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1 öğretmene ve pansiyonunda kalan öğrencilere covid tanısı kondu. Okul karantinada. Tepebaşı Necip Fazıl Yıldırım Ortaokulu’nda 3 öğrenci pozitif ve okul karantinada. Tepebaşı Atatürk Ortaokulu 1 öğretmen pozitif 5.sınıflar uzaktan eğitime geçti. Şeker İlkokulu’nda 1 öğretmen pozitif 4. sınıflar uzaktan eğitime geçti. Milli Zafer İlkokulu’nda 1. ve 4. sınıflarda temaslı öğrenciler var. Uzaktan eğitime geçildi. Vali Ali Fuat Güven İlkokulu 1 öğretmen pozitif, uzaktan eğitime geçildi. Eğitim Sen olarak, Covid-19 salgını ve salgının yol açtığı sorunlara karşı eğitim-öğretim hizmet kolunda bulunan bütün sendikaları bir araya gelmeye ve ortak tutum almaya davet ediyoruz” diye konuştu.

 
Kaynak : Meltem Karakaş Kaya
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
okan 25 Mart 2021 20:20

özel okullarda da öğrenci veya öğretmenlerde pozitif vakalar var. neden özel okul isimleri yayınlanmıyor, ne ayrıcalıkları var?

0 3 Cevap Yaz
Vatandaş

Onlar efsunlu ondan:)))

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi