Eskişehir'de koronavirüste son durum! Pozitif vaka sayısı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de koronavirüste son durum! Pozitif vaka sayısı...
A
a

Eskişehir’deki koronavirüs sürecini anlatan Tabipler Odası eski Başkanı Mehmet Akif Aladağ, “Salgın boyutları Eskişehir’de diğer illerle paralellik gösteriyor. Başta pik yakaladı, sonra düştü. Normalleşmeyle tekrar yükselme yaşadı. Şimdi bir plato çizdi ve yavaş yavaş inişe geçti” dedi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Küçük Millet Meclisi koronavirüs sürecinde ilk kez toplandı. Özdilek Sanat Merkezinin bahçesinde koronavirüs tedbirlerine uygun olarak toplanan mecliste Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl, Tabipler Odası eski Başkanı Mehmet Akif Aladağ ve Avukat Şahap Arpacı gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Eskişehir’deki koronavirüs sürecini anlatan Tabipler Odası eski Başkanı Mehmet Akif Aladağ, “Salgın boyutları Eskişehir’de diğer illerle paralellik gösteriyor. Başta pik yakaladı, sonra düştü. Normalleşmeyle tekrar yükselme yaşadı. Şimdi bir plato çizdi ve yavaş yavaş inişe geçti. Burada rakamlar üzerinden konuşmanın doğru olduğuna inanmıyorum. Şu an Eskişehir’de 2 bine yakın pozitif test var gözüküyor. Ama rakamların haricinde muayene bulgularıyla bu sayının fazla olduğunu biliyoruz. Bu enfeksiyon tüm dünyaya yayıldıktan sonra Türkiye’de etkisini gösterdi. Rakam ne olursa olsun öldürücü bir virüs. Virüsün bilineni bilinmeyeninden daha az ama zamanla ilgilerin çoğunluğuna ulaşılır ve ona göre tedbir alınır” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl ise, Türkiye’nin farklı bir noktaya evrildiğini belirterek “Tek adam rejimiyle karşı karşıyayız. Türkiye siyaseten tıkandı. Bu da rejimden kaynaklı. Biz buna karşı toplu söylem ortaya koymalıyız yapamazsak bizim de sorumluluğumuz var” diye konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pes doğrusu 20 Temmuz 2020 00:42

Siz mi Milli görüşçüsünüz yazık yahu Erbakan Hocamızın kemiklerini sızlatmak zorunda mısınız Bu kadar savrulmak olmaz yahu Size haklarımızı HELAL ETMİYORUZ iki elimiz iki yakanızda BU nefret VE KİN neler yaptırıyor İNSAF ya Ne ilke ne inanç ne vefa (Erbakan hocaya)UMURUNUZDA DEĞİL pes doğrusu Milli görüşü bozuk para gibi harcıyorsunuz yazık çok yazık

3 2 Cevap Yaz
Tek Rejim 19 Temmuz 2020 21:31

PKK ile bir olmaktansa tek adam rejimiyle koronadan ölmek daha efdaldir .Milleti galeyana getirip huzur bozmak Erbakan hocamızın partisine ters

7 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi