Eskişehir'de koronavirüse yenik düştü! Büyükerşen açıkladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de koronavirüse yenik düştü! Büyükerşen açıkladı
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Özel Ümit Hastanesi çalışanı Mehmet Say'ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Pandemi boyunca büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımızı bir bir kaybediyoruz. Son olarak Özel Ümit Hastanesi çalışanı Mehmet Say'ı salgın nedeniyle kaybettiğimizi üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve çalışma arkadaşlarına sabır diliyorum." ifadelerine yer verdi. Büyükerşen ayrıca "Fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımızın emeklerinin heba olmaması için lütfen kurallara uymaya devam edelim. Vaka sayılarının her geçen gün arttığı şehrimizde, önce kendimizi sonra sevdiklerimizi korumak için maske takmadan lütfen dışarı çıkmayalım!" ifadeleriyle Eskişehir halkını bir kez daha uyardı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Pöh 26 Kasım 2020 20:22

Vay çember daralınca salgına salgın gözüyle bakmayanlar vicdana gelmeye başladı koca yaz milleti birbirine kırdırdınız hiç mi görmediniz duraklardaki kalabalığı da sefer sayılarını kıstınız şimdi hazırlayın sazova ve kentparkı sahra hastanesi ya da mezarlık olarak

3 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi