Eskişehir'de koronavirüs kol geziyor! Makarna uğruna yakalandılar...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de koronavirüs kol geziyor! Makarna uğruna yakalandılar...
A
a

Eskişehir’in 500 nüfuslu Gürpınar Mahallesinde erişte hazırlamak için toplanan bir grup vatandaş, Korona virüse (Covid-19) yakalandı. Karantinada dördüncü güne giren vatandaşların yaşadığı mahallede yetkililer tarafından hiçbir önlemin alınmadığı görüldü.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehir haberleri

Edinilen bilgilere göre, Eskişehir’in Odunpazarı ilçesine bağlı Gürpınar Mahallesinde yaşayan 8 kadın, makarna hazırlamak için bir evde toplandı. Ertesi gün makarna kesenler arasındaki 4 kişide, daha sonra diğerlerinde Korona virüs tespit edildi. Şu anda mahallede virüse yakalanan 8 kişi karantinada dördüncü günlerine girerken, Gürpınar’da hiçbir önlemin alınmadığı görüldü. Normalde pandemi sürecinde karantinalı evlerde çeşitli önlemler alınırken, adeta sessizliğe bürünen 500 nüfuslu mahallede önlem alınmaması çevrede yaşayanları tedirgin etti.

"Makarna kesenlerden 4 kişide çıktığını duydum"
Konuyla ilgili konuşan mahalle sakinlerinden Necla Burcu, mahalle yaşanan makarna olayını anlattı. Burcu, "Makarna kesmeye gitmişler, makara kesildikten sonra birinde çıkmış. Makarna kesenlerin içinde 4 kişide çıktığını duydum. Şu anda herkes evinde, kimse kimseye gitmiyor. Sağlık Bakanlığı’ndan 14 gün kimse birbirini kabul etmesin evinde otursun denildi. Dün kimlerle görüştünüz diye sorup numaralarını aldılar" diye konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dikkat 8 Eylül 2020 01:33

İnsanlar Virüs olduğu halde geziyorlar.Düğünlerdeler.

0 0 Cevap Yaz
esra 7 Eylül 2020 16:24

bu kadınların kışlık merakı sonları olacak nedir yani bu kış kesmeyiversenız .hazır alsanız ölürmüsünüz. kışa yaşayacağınızın garantisi varmı. herşeyi dondur herşeyi kavanozla kış mevsımının sebzelerı meyveleri baklagilleri ne olacak acaba hep yazlkmı yıyeceksınız. o kestikleri makarnalarda visürlü şmdi nasıl yenecek

1 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi