Eskişehir'de koronavirüs görüldü mü? Bakan Koca açıkladı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de koronavirüs görüldü mü? Bakan Koca açıkladı...
A
a

Eskişehir bugün koronavirüs iddiaları ile diken üzerindeydi. Konuyla ilgili beklenen açıklama akşam saatlerinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Eskişehir bugün İranlı bir ailenin koronavirüs şüphesi ile hastaneye kaldırıldığı iddiaları sebebiyle diken üzerindeydi. Konuyla ilgili beklenen açıklama akşam saatlerinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi.
Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü, Bakan Koca'nın ifadelerine yer verdiği basın duyurusunda şu ifadeleri kullandı:
"26.02.2020 tarihinde ilimizde bir Aile Sağlığı Merkezine başvuran İranlı bir vatandaşta coronavirüs tespit edildiğine dair sosyal medyada ve yerel basın organlarında çıkan haberlere yönelik; Sayın Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca 26.02.2020 tarihinde saat 18:00 civarında yaptığı basın açıklamasında Türkiye’de coronavirüs vakasına rastlanmadığı ve Eskişehir’deki vaka ile ilgili olarak herhangi bir klinik bulgu olmadığını ve bu anlamda bir sorun olmadığını belirtti.
Kamuoyuna duyurulur."


 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali Haydar 27 Şubat 2020 03:35

Her asılsız yalan habere itibar eden bir zihniyet var maalesef. Millete korku yaymak, milleti tahrik edici kışkırtıcı paylaşım yapanları cezalandırmak gerekir. Bu paylaşımlar kasıtlı yapılıyor ve bunları satın alan itibar eden zihniyet var. Milleti ağaç bahanesi ile sokağa döken zihniyet boş durmuyor! Şimdi bakan açıklamış il sağlık müdürü açıklamış hastane yönetimi açıklamış gerçeği ama kimse itibar etmez! Yalan yanlış bilgiler dolaşmaya devam eder. Dikkat edin günlük sohbetlere en az bir hafta sürer bu yalan... Kimse de gerçeği ya görmez duymaz bilip bilmeden konuşmaya devam eder.

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi