Eskişehir’de koronavirüs aşısı olacaklar dikkat!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de koronavirüs aşısı olacaklar dikkat!
A
a

Geçtiğimiz hafta sonu 65 yaş üstü vatandaşların 2. doz koronavirüs aşılama süreci devam etti. Cumartesi günü Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne aşı için giden yaşlılar aşı olabilmek için hastanenin etrafında bir tur atmak zorunda kaldı. Nedeni ise poliklinik girişlerinin kapalı olması!

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde aşı olmak için randevu alan vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde hastanenin yolunu tuttu, kimisi bastonuyla, kimisi tekerlekli sandalye ile kimisi ise refakatçısıyla aşı olabilmek için her zaman olduğu gibi poliklinik giriş kapısına yöneldi. Ancak poliklinik girişinin kapalı olması nedeniyle aşı olacak vatandaşlar acil hasta girişine yönlendirildiği görüldü. Aşı olabilmek için hastanenin etrafında tur atmak zorunda kalan yaşlılar duruma isyan etti. Poliklinik kapısından girildiğinde 10 adımda aşı servisine ulaşılabiliyordu.

YÜRÜMEYE HALİMİZ YOK
Acil servis giriş kapısından girerek aşı olmaları zorunlu tutulan yaşlı vatandaşlar, hastane içerisinde turlar atarak aşı servisini aramaya başladı.  Aşı olan vatandaşlar tramvaya yakın olan Poliklinik girişinden de çıkışına izin verilmeyince hastane koridorlarında sesler yükseldi. Yaşlı vatandaşlar, “Onca uzak yoldan aşı olabilmek için geldik. Tramvaydan indik zaten uzun bir yol yürüdük. Üzerine bir de poliklinik girişi kapalı olunca acil servis girişine gidebilmek için hastanenin etrafında tur atmak zorunda kaldık. Yürümeye halimiz yok bir de bu plansız uygulamalarla uğraşıyoruz. Hizmeti zorlaştırmak kimseye fayda getirmez” diyerek yetkilileri göreve davet etti. Öte yandan aşı olan yaşlı vatandaşlar tekrar acil servis kapısından çıkmak için hastane etrafında yine bir tur atarak tramvay ve otobüs duraklarının yolunu tuttu.  Vatandaşların umudu ise bu hafta sonu mağduriyet yaşanmaması.
Kaynak : Kaan Özcan / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
vahvah 20 Mart 2021 10:13

Eski devlet hastanesi ile yunuskent arasına bir durak daha konulsun istendiğinde yürümek iyidir diyenler nerede

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi