Eskişehirspor tribünleri onun anısına dolacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor tribünleri onun anısına dolacak!
A
a

Eskişehirspor yönetimi Pazar günü oynanacak olan Karacabey Belediyespor maçının bilet fiyatlarında değişikliğe gitti. Yönetim hayatını kaybeden Ahmet Çalık anısına bilet fiyatlarını 6 liradan satışa sundu

Sütiş Eskişehir

Türkiye yasta

11 Ocak Salı günü Ankara Gölbaşı yolunda trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık Türk futbolunu yasa boğmuştu. Başarılı futbolculuk kariyerinin yanı sıra efendi kişiliği ile Türk futbol otoritelerinin takdirle bahsettiği Ahmet Çalık asla unutulmayacak. Eskişehirspor yönetimi, kardeş kulüp olan Konyaspor’un futbolcusu Ahmet Çalık’ın anısına önemli bir jeste imza attı.

 

Tükenmiş nefeslere

Eskişehirspor yönetimi taraftarların yoğun isteği üzerine Pazar günü oynanacak olan Karacabey Belediyespor karşılaşmasının bilet fiyatlarını Ahmet Çalık anısına değiştirdi. Yönetimden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Taraftarımızın talebi üzerine “Ahmet Çalık” anısına Pazar günü oynayacağımız Karacabey Belediyespor maçı biletleri 6 TL, VIP tribünü biletleri ise 42 TL olarak belirlendi. Bu hafta tükenmiş tüm nefesler anısına her zamanki yerimizdeyiz!”

 

Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi