Eskişehir'de korkutan açıklama: Hastaneler doldu ve taşıyor...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de korkutan açıklama: Hastaneler doldu ve taşıyor...
A
a

Aşılanma süreci ile ilgili konuşan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Gaye Usluer, Biontech, kıyasladığımızda koruyucu etkinliği daha yüksek olan bir aşı. Ama her ikisi de ağır hastalığı önlüyor, ölümleri azaltıyor, yoğun bakım yatışını azaltıyor. Bu kıymeti hiç unutmamamız gerekiyor” dedi.

Sütiş Eskişehir
dil; bence bir aşı yokluğu, aşı sıkıntısı süreci. Çünkü 55 yaş üstü aşılanacak. Ama 55 yaş üstü aşı randevusu almaya çalıştığında mayıs ortalarında randevu veriliyor. Bunun anlamı şu: Şu anda elimizde aşı yok. Mayıs ortasında aşı gelmesini bekliyoruz. Geldiğinde sizi aşılayacağız. Türkiye’nin ihtiyacı olan şudur: Yeterli miktarda aşıya, aşıyı çeşitlendirerek yani sadece tek bir ülkenin tek bir aşısı değil, çoklu aşıların ülkeye gelmesini sağlayarak hedeflenen yüzde 60-70’lik popülasyonun aşılanması” ifadelerini kullandı.
Kaynak : Meltem Karakaş Kaya
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kadir selinbi 24 Nisan 2021 14:54

Sevgili editör ; Gaye hanımın o günkü davranışı bir ES-ES sevdalısı olarak içime oturmuştu. Konuyla ilgili yazımı yayınladığınız için TEŞEKKÜRLER.

2 1 Cevap Yaz
Kadir selinbi 24 Nisan 2021 01:58

Gaye hanım konuyla alakası yok ama ne zaman siz bir şekilde gündeme gelseniz aklıma geliyor ve hatırlatmak istiyorum. ES-ES -GÖZTEPE ile final oynayıp kaybedip ve galle kuyusunun yolunu tuttuğunda göklere uçup izmirin dağlarında çiçekler açtı demiştiniz. Son tahlilde ES-ES'in durumundan memnunmusunuz ?

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi