Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'de korkunç kaza! TIR devrildi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de korkunç kaza! TIR devrildi...
A
a

Eskişehir'de çevreyolunda üst geçidin direğine çarpan bir TIR devrildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir son dakika haberi: Eskişehir çevreyolunda seyir halinde bir TIR üst geçidin direğine çarparak devrildi. Kazaya karışan başka bir araç olmadı.



Bursa-Ankara çevreyolu Eskişehir Yunusemre Devlet Hastanesi önünde seyir halinde olan 44 plakalı bir TIR üst geçidin direğine çarparak devrildi. Kazaya karışan başka bir araç olmadı.



Alınan bilgilere göre aracı kullanırken uyuyakalan şoför E. K.'nın hayati bir tehlikesi olmazken yanındaki E. K. da yaralandı. Yaralıların ilk müdahalesi ambulansta yapıldı ve ikisi de  hastaneye kaldırıldı.







Kaynak : Nesli Özkay / Mehmet Sabır - Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 28 Ocak 2020 00:28

Bu yol 1973te yapıldı. O zaman için bile şehir içinde kallıyordu. O zamanlar Sütlüce Mh. nüfusu 30.000 kişi idi. (Yeşiltepe mahalle olmamıştı) Şimdi artık 250.000 kişi bı çevreyolu denen ucubenin kuzeyinde kalıyor. Şehir içi yol gibi kullanılıyor denmiş. Zaten şehrin ortasında olan yolu ne gibi kullanacak insanlar? Artık Eskişehir'e gerçek anlamda Çevreyolu gibi bir çevre yapılıp bu yolun belediyeye terk edilmesi çok geç kalmış bir prosedür olarak hala beklemektedir. Sanırım yetkililer başka bir tırın gelip bu üst geçidi çarparak aşağıya indirmesini, üstgeçitte bulunan araçların da alttaki yola düşmesini, sonuçta insanların bu nedenle ölmesini mi bekliyorlar? Sayın Unakıtan zamanında çevre yolunda şerit arttırılması çalışması yapıldı. Ancak bu mevcut üztgeçit köprüsü daha önce iki gidiş, iki geliş için yapıldığından yol köprü altına gelince daralıyor. Bu da araçların burada sıkışmasına neden oluyor. Kaza olmaması mucize.

0 3 Cevap Yaz
Mustafa kelebek 27 Ocak 2020 10:51

O yolun en tehlikeli ve kazaların çok olduğu yer çevre denilerek eskisehire yutturulan yol artık tasimiyor yetkililer gormuyormu

4 9 Cevap Yaz
Nurullah

O YOL çevre yolu lakin vatandaşlarımız şehir içi yol gibi kullanıyor.

6 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi