Eskişehir'i yasa boğan kazada sürücü tutuklandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'i yasa boğan kazada sürücü tutuklandı
A
a

Eskişehir’de hafif ticari aracın çarptığı 17 yaşındaki lise öğrencisi Kader’e çarpan Berkay E. sürücü tutuklandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de bugün sabah saat 08.00 sularında 71 Evler Mahallesi’nde meydana gelen kazada  lise öğrencisi genç kız hayatını kaybetti. Kullandığı 26 AAF 516 plakalı hafif ticari araç ile tramvay yolunda seyir halinde olan Berkay E., yaya geçidinden yolun karşısına geçmekte olan 17 yaşındaki lise öğrencisi Kader Yürük’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Kader Yürük, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Eskişehir Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık Bakım Teknikleri Bölümü 12’nci sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Kader Yürük, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Tramvay yolundan seyir halindeyken yaya geçidinden geçmekte olan genç kıza çarparak ölümüne neden olan ticari araç sürücüsü Berkay E. ise gözaltına alındı. 
Eskişehir'de korkunç kaza  29.03.2023

DİĞER ÖĞRENCİLER ARACA SALDIRDI 

Meydana gelen trafik kazasının ardından durakta bekleyen diğer öğrenciler, olay yerinde duran araca saldırdı. Taşlarla ve tekmelerle aracın camlarını parçaladıkları anlar, çevredeki diğer vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile anbean kaydedildi. Aracın olay yerinden kaldırılmasıyla aksayan tramvay seferleri de normale döndü.  
                          
Eskişehir'de sabah saatlerinde staj gördüğü Eskişehir Şehir Hastanesi’ne gitmek için evden çıkan ve tramvay yolundan seyreden Berkay E.’nin kullandığı hafif ticari aracıyla çarpması sonucu hayatını kaybeden Kader Yürük, son yolculuğuna uğurlandı. 71 Evler Mahallesi Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazına, Kader’in ailesi, yakınları ve çok sayıda Eskişehir Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrenci arkadaşı katıldı. Ayşe ile Nasıf çiftinin 17 yaşındaki kızları Kader Yürük, cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı’na defnedildi. 

TUTUKLANDI

Gözaltına alınan araç sürücüsü Berkay E. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan araç sürücüsü Berkay E., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi